NIJE MI SUĐENO DA IMAM NORMALNU VEZU! Stanija progovorila o ASMINU, evo na šta se požalila drugarici! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta van sebe jer joj je preko glave da se pravda narodu!

NIJE MI SUĐENO DA IMAM NORMALNU VEZU! Stanija progovorila o ASMINU, evo na šta se požalila drugarici! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Starlerta Stanija Dobrojević i bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, glavna su tema u javnosti zbog raznih afera, a kako smo saznali, crnka se drugarici požalila da ne može da veruje kako nijedna veza u javnosti ne može da joj prođe bez problema! Naime, Stanija kaže da joj je preko glave ovog haosa sa Asminom, te planira da se na neko vreme povuče u ilegalu.

- Stanija ludi zbog togaš to se njeno ime svakodnevno pominje u medijima, a sve zbog Asmina. O svemu non stop priča sa porodicom i drugaricama, stalno se žali kako ne može da ima normalnu vezu, bez da se u nju iko meša i iznosi razne neistine. Rekla je drugarici: "Ne mogu da imam normalnu vezu i dečka pored sebe! Uvek neki haos, pa sam osuđena da se pravdam zbog hiljadu stvari! To me mnogo nervira! Zar mi je karma takva da moram da se borim s vetrenjačama, a samo pored nekoga želim da budem srećna - priča nam izvor. 

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević

 

Podsećamo, Durdžić je nedavno preko društvenih mreža rekao da bi se s bivšom devojkom Aneli Ahmić rado obračunao za crnim stolom. 

Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju... Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta - započeo je Asmin, pa nastavio:

I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Nina

02.02.2024 21:21

Stanija nije u ilegali, otišla je kući. Najzad se preselila tamo gde joj je posao. Došla je samo za praznike da obidje porodicu. Ta drugarica priča bez veze ili joj nije drugarica.

koji poso ?

03.02.2024 04:04

@Nina - ima starleta dragodajka njih vise Tesko vasim mozgovima kad vam je ova opajdara zaslepila oci da ne vidite istinu o njoj Ova minijaturna visoko kvalifikovana elitna sponzorus, rasturacica brakova, prostakusa, opajdara zivi od socijale, sponzora i klijeta

Nina

03.02.2024 13:26

@koji poso ? - Zloćo, Stanija je doktor ekonomskiih nauka, ako znaš šta je to, jer mislim da od osnovne nema daljeg dobačaja. Ima dve firme u Americi, staž od 2006. godine i ove godine prvi uslov minimalne američke penzije. Opajdara...kažem ja hodajuće zlo, ništa dalje, žalosno....

Ljubica

02.02.2024 23:28

Beži Stano što dalje, ovo ti nije trebalo