ASMIN U JEKU SKANDALA OTIŠAO IZ SRBIJE: Konačno priznao u kakvom je odnosu sa Stanijom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novim oglašavanjem napravio haos na društvenim mrežama!

ASMIN U JEKU SKANDALA OTIŠAO IZ SRBIJE: Konačno priznao u kakvom je odnosu sa Stanijom! (FOTO)

Foto: Facebook, Tv Pink

Asmin Durdžić, dečko Stanije Dobrojević i bivši partner rijaliti učesnice Aneli Ahmić, danas je iznenadio sve svoje pratioce na društvenim mrežama kad je objavio da je odlučio da uđe u takmičenje i za crnim stolom se suoči sa Aneli i iznese svoju stranu priče. 

Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju... Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta - započeo je Asmin, pa nastavio:

I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, Facebook

Asmin Durdžić

Ova vest odjeknula je u medijima, međutim, vrlo brzo nakon toga usledio je šokantan preokret, jer je Asmin odlučio da promeni ploču i povuče se ponovo sa društvenih mreža. 

Međutim, on se samo par sati kasnije vratio i ponovo oglasio putem svog zvaničnog profila na društvenim mrežama. 

- Status veze:  Hej ljud, brinite se malo više o vašim problemima - glasio je tekst koji je Durdžić podelio putem storija na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić otkrio svoj status veze

Nakon toga usledilo je još jedno oglašavanje, a Asmin je podelio fotografiju na kojoj se vidi da je otišao u Beč i da više ne boravi u Srbiji, gde je došao zbog Stanije. 

Da li će se on zadržati u Beču ili će sa Stanijom ponovo da ide u Ameriku, ostaje da vidimo u narednim danima po objavama koje bude kačili na društvenim mrežama ili ako odluče da se oglase za medije i nešto više kažu o svom odnosu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić napustio Srbiju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading