ZAPRETIO DA ĆE DA SE OTRUJE! Jezive reči Janjuša posle nove svađe sa Aneli! Urlao po imanju i zabrinuo cimere! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka ne zna šta je snašlo!

ZAPRETIO DA ĆE DA SE OTRUJE! Jezive reči Janjuša posle nove svađe sa Aneli! Urlao po imanju i zabrinuo cimere! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, E-stock

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom nakon što je posumnjao da se Aneli Ahmić, s kojom je doskoro bio u vezi, nabacuje novopečenom učesniku rijalitija Stanislavu Krofaku. On je do te mere počeo da besni pred svima da je na kraju rekao da će da popije varikinu da bi se otrovao ako mu starleta priđe s pričom da ne radi ništa pogrešno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Aneli, sada ti kažem i više neću da ponavljam! Ako se desi da mi priđeš, uzimam varikinu iz kupatila i popiću je pred svima! Osam puta sam ti mirno rekao da mi ne prilaziš, da me ostaviš na miru i da se ostavimo celog našeg odnosa, ali ti namerno provociraš. Plakanje ništa ne pomaže, samo hoću da me pustiš i skloniš se od mene. Samo mi treba mir, ne mogu više ničim da se bavim, a ponajmanje mi treba da me neko guši. Nikada više nećemo biti zajedno. Ona je dala zakletvu da više nikada nećemo biti zajedno, treba to i da ispoštuje, a ja sigurno želim da ispoštuje - rekao je on, pa se Aneli nadovezala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Sram te bilo! Ti si mene ničim izazvan optužio da sam obukla kaput samo zato što je to uradio Stanislav! Šta ja imam s tim dečkom! Ništa! Nikad ga pre u životu nisam videla, a sada se povela priča o tome da mu se nabacujem. Koliko znam, imam ponosa i neću da dozvolim da mi se tako neko obraća.

Podsećamo, ranije pre ovog skandala Aneli Ahmić vrlo svesno je nekoliko puta dovela Janjuša do nervnog sloma, što zbog sukoba s njim, što zbog rasprave s Majom Marinković, njegovom bivšom devojkom, za šta joj je sugerisao da ne treba nikako da radi.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Ti si, ženo, pokazala da nemaš gram saosećajnosti. Pokazala si da nemaš gram emocija i ja sam šokiran stvarima koje si rekla pred svima. Nemam nameru da te slušam i samo te molim da pališ i da se skloniš od mene! Nemamo mi sada o čemu da pričamo, samo se pomeri. Jedino mi je tvoje sestre Site žao. Ona je za mnogo što šta izvukla najdeblji kraj. Ti si ovde najveće zlo - pričao je Janjuš, a Aneli se prala po svaku cenu:


- Nikad se nisam folirala otkad sam ušla, a ti si našao da mi pričaš sve i svašta. Pa da li si lud? Sram te bilo! U poslednje vreme si postao mnogo bezobrazan.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading