JANJUŠ IZVREĐAO ANELI, PA POMENUO NJENU SESTRU SITU! Pljuštale uvrede u dvorištu Bele kuće! Ovo mu Ahmićka neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli nije verovala šta je čula!

JANJUŠ IZVREĐAO ANELI, PA POMENUO NJENU SESTRU SITU! Pljuštale uvrede u dvorištu Bele kuće! Ovo mu Ahmićka neće oprostiti!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da se vređaju posle svađe koju su imali nedavno tokom emisije, a on je sada otišao i korak dalje, pa je i njenu sestru Situ umešao u sve! Naime, Janjuš tvrdi da je iznenađen time koliko je Aneli bezosećajna, pa je objasnio da sada žali što je za mnoge stvari ispaštala upravo Sita Ahmić. 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Ti si ženo pokazala da nemaš gram saosećajnosti. Pokazala si da nemaš gram emocija i ja sam šokiran stvarima koje si rekla pred svima. Nemam nameru da te slušam i samo te molim da pališ i da se skloniš od mene! Nemamo mi sada o čemu da pričamo, samo se pomeri. Jedino mi je tvoje sestre Site žao. Ona je za mnogo što šta izvukla najdeblji kraj. Ti si ovde najveće zlo - pričao je Janjuš, a Aneli se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Janjuš svađa

 

- Nikad se nisam folirala otkad sam ušla, a ti si našao da mi pričaš sve i svašta. Pa da li si lud? Sram te bilo! U poslednje vreme si postao jako bezobrazan. 

Inače, pre svega ovoga, nakon drame koja se sinoć dogodila u emisiji "Gledanje snimaka", Aneli Ahmić je donela odluku da se odseli iz sobe za rehabilitaciju. Danas je došla u rehab, te Marku Janjuševiću Janjušu saopštila da će joj kasnije pomoći cimeri da prenese stvari.

- Za dva, tri dana ću preneti sve stvari iz rehaba, nemam snage sada - poručila je Aneli.

Do tad će ti stajati ispred rehaba - odbrusio je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Ipak, Janjuš nije imao strpljenja, pa je odlučio da sam prenese stvari iz rehaba u pab "Prijatelji".

- Evo ti stvari, legendo moja, da se ne mučiš ti, doneću ti i ostatak - poručio je Janjuš.

Inače, do svađe je došlo kad je Janjuš nazvao Aneli folirantkinjom i to najvećom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

20.03.2024 12:30

Nije ni on bolji. Nađe vreća zakrpu. On je birao. Zar misli da u Rijalitiju može naći ženu a da nije "a La - Miljana Kulić" . Neće valjda naći akademsku građanku i domaćicu ???