BIĆE TEBI SUPER PORED MENE! Maja posle žurke nastavila da ćaska sa Stanislavom! Evo šta mu je još rekla! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka se konačno baca u akciju!

BIĆE TEBI SUPER PORED MENE! Maja posle žurke nastavila da ćaska sa Stanislavom! Evo šta mu je još rekla! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Maja Marinković zbližila se sa cimerom Stanislavom Krofakom tokom sinoćnje žurke, a nastavili su i posle toga da ćaskaju jer im je prijalo društvo! Naime, Stanislav je Maji nastavio da tokom noći deli komplimente, pa je ona rešila da mu da šansu da je što bolje upozna. 

- Mislim da će pored mene da ti bude odlično ovde. Imačeš nekoga kome možeš da veruješ, jer ne smeš da zaboraviš da je ovo leglo zmija! Ne mislim na sve ljude naravno, ali ima dosta žena koje se tako ponašaju, tako da ćeš brzo i sam u sve da se uveriš - pričala je starleta, a Stanislav se nadovezao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

- Meni je pored tebe top! Vidim da si stvarno iskrena i uživo je jedna druga priča i energija oko tebe. Napolju te nisam ovako doživljavao, ali sad shvatam da stvarno čovek nekoga mora da upozna da bi imao neku jasniju sliku kakav je ko! 

Podsećamo, Stanislav je juče Maju počeo da je zavodi strastvenim osmehom, nije skidao oči sa nje, što su svi i mogli da primete. Miona je bila tik pored njih i sve vreme ih ljubomorno gledala, ali nije htela da reaguje, već je samo išla do šanka da uzima piće. 

Iako Stanislav govori kako ga bivša devojka uopšte ne zanima i da joj nikad ne bi oprostio izdaju koju mu je načinila, iz dana u dan isplivala sve više detalja iz njihovog odnosa, koji intrigiraju javnost, a zbog kojih reper sve više ludi i dolazi do nervnih rastrojstva. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leeloo

13.03.2024 12:52

Zavrsila Maja sa rijaliti karijerom.Nikom vise nisu zanimljivi njeni atributi .Gledam je sinoc gologuzu kako se uvija gledajuci sebe na ogledalu kao iz nekih demode filmova ,ostarila je i golotinja vise nije inn