BIVŠOJ ZADRUGARKI PARTNER UKRAO 10.000 EVRA: Nastao pakao čim mu je RODILA DETE, neće ni da viđa sina!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje Marije Ane Smiljanić!

BIVŠOJ ZADRUGARKI PARTNER UKRAO 10.000 EVRA: Nastao pakao čim mu je RODILA DETE, neće ni da viđa sina!

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Marija Ana Smiljanić

Bivša zadrugarka i pevačica Marija Ana Smiljanić nedavno se porodića i na svet donela Sina kojem je dala ime Minja. Međutim, nakon toga desio se pakao, jer kako prenosi domaći medij njen partner se ponaša bahato i ne želi da viđa dete. 

Kako izvor navodi partner Marije Ane je nju opljačkao i ukrao joj 10.000 evra, a bivša zadrugarka ni sama ne može da veruje šta jj se dešava. 

- Anin bivši vanbračni partner joj doslovno pravi pakao od života. Na početku je u njihovoj vezi sve bilo idealno. Skidao joj je zvezde sa neba, držao je kao malo vode na dlanu, dok je pakao krenuo još u njenoj trudnoći - priča dobro obavešten izvor za Pink.rs i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com

Marija Ana Smiljanić

- Odjednom je krenuo loše da se ponaša prema njoj. Pokazivao je svoje pravo lice. Ukrao joj je 10.000 evra, a sada ne želi više ni sina da viđa. Sama je u svemu ovome i ne može da veruje šta ju je zadesilo. Nekoliko puta ga je izvlačila i iz problema, jer je imao loš odnos sa policijom. Na kraju svega mu je pozajmila i 3.000 evra, ali joj ni to nije vratio! Katastrofa - završava izvor.

Ana Marija se nakon toga kratko oglasila i za pomenuti medij, ali nije želela da komentariše preterano situaciju kroz koju prolazi, ali je potvrdila da sve što se navodi je istina i da ima problema se ocem svog sina. 

 

 

- Istina je sve, za sada ne mogu o tome da pričam. Razumite me - poručuje kratko bivša zadrugarka Marija Ana Smiljanić. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading