PROCURILA PREPISKA MIONINOG BIVŠEG: Poznati tiktoker u AFERI umešan, Stanislav ni ne sluti šta se dešava!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ni ne sluti šta mu se radi iza leđa!

PROCURILA PREPISKA MIONINOG BIVŠEG: Poznati tiktoker u AFERI umešan, Stanislav ni ne sluti šta se dešava!

Foto: printscreen/RTVPink

Poznati tiktoker Boža Kralj nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti objavivši javnu prepisku sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom popularne Mione Jovanović. U poruci koju je Boža podelio sa svojim pratiocima, stajala je iskrena podrška za Stanislavov ulazak u rijaliti "Elita".

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Elita

 


Boža Kralj je iznenadio mnoge kada je odlučio da javno podeli delove svoje privatne prepiske sa Stanislavom Krofakom. Mnogi su bili znatiželjni da vide šta su njih dvojica razgovarali, posebno imajući u vidu Stanislavovu prethodnu vezu sa Mionom Jovanović, koja je takođe poznata javna ličnost.

U prepisci se moglo videti kako Boža pruža iskrenu podršku Stanislavu za ulazak u rijaliti "Elita". Ovo je izazvalo brojne komentare i spekulacije o njihovom odnosu, ali i o tome kako će Stanislavova prisutnost uticati na dinamiku unutar rijalitija.

- Nije pošteno, ni ušao nije, a ljudina već ima fan stranice - glasila je poruka. 

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak Instagram

 


Nakon što je Božo podelio prepisku, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od reakcija. Mnogi su izrazili oduševljenje Božinom podrškom, dok su drugi spekulisali o tome da li će Stanislav zaista ući u rijaliti "Elita" i kako će to uticati na ostale učesnike.

Ova javna prepiska između Bože Kralja i Stanislava Krofaka je definitivno izazvala pažnju javnosti, ali je takođe bacila svetlo na neočekivano prijateljstvo između ove dvojice javnih ličnosti. Mnogi su se zapitali kako su se njih dvojica upoznali i kakav je njihov pravi odnos van javnog sveta.

Boža Kralj je definitivno izazvao veliku pažnju javnosti otkrivši javnu prepisku sa Stanislavom Krofakom i pružajući mu podršku za ulazak u rijaliti "Elita". Ostaje da vidimo kako će se cela situacija dalje razvijati i da li će ovo neočekivano prijateljstvo dovesti do novih iznenađenja u javnom svetu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading