ZNAŠ TI DOBRO KAKO SU TE ZVALI! Aneli urnisala Maju, Janjuš je posle ucenio da mu ne prilazi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice Elite nastavljaju prepucavanje!

ZNAŠ TI DOBRO KAKO SU TE ZVALI! Aneli urnisala Maju, Janjuš je posle ucenio da mu ne prilazi! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković i njena cimerka Aneli Ahmić nastavile su da prepucavaju suptilno kod kuhinje i pušione, a sad je Janjuševa devojka uzvratila udarac. Naime, Aneli je Maji rekla da treba da se seti kako su je u rijalitiju zvali, pa da zbog toga ona nema pravo nikome da priča kako treba da živi i kako da se ponaša.

- Majo, trebalo je da se setiš šta si radila pre nego što sam ja ušla u rijaliti. Svi znaju kako su te ljudi zvali, znaju kako si se ponašala i koliko si ih promenila, tako da je bolje da ćutiš. Neću biti koliko gadna da kažem sa čime su te poredili, neću da se spuštam na tvoj nivo, ali evo, kamere su zabeležile šta sam imala da kažem, pa nek ti to bude podsetnik - rekla je Aneli, a Maja se nadovezala:

Foto: Instagram.com

Maja, Aneli i Janjuš

 

- Nema potrebe da ti mene na bilo šta da podsećaš! Ja sam Maja Marinković, drago mi je! Znam na šta aludiraš, ali neće me to isprovocirati. Nikad za sebe nisam rekla da sam svetica, ali narod viti šta si ti! Vidi se tvoje pravo lice, tako da nema potrebe da se nastavljamo. Samo produži i biće sve u redu.

Nakon rasprave ubacio se i Marko Janjušević Janjuš, koji je video šta se desilo, pa je Aneli jasno stavio do znanja da je najbolje da iskulira Maju.

- Jel morate tako da se ponašate kad god se sretnete? Budi mirna i nemoj da je diraš! Nemoj mi prilaziti posle svađa sa njom, ne mogu to da trpim. Dođeš pa se žališ, onda me to samo opterećuje. Ne zanimaju me tračevi niti vaše svađe - rekao je bivši košarkaš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

11.03.2024 18:07

Maja je MLADA i SLOBODNA (nema dete da je gleda), kao ova matora orlušina Aneli - u 2 života NE može da se poredi sa Majom...