KAD SE SKUPI ŠTA SU SVE RADILE, IMA TU GODINA DOBIJE! Maja urnisala Aneli! Janjuš morao odmah da se umeša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ne prestaje da bocka!

KAD SE SKUPI ŠTA SU SVE RADILE, IMA TU GODINA DOBIJE! Maja urnisala Aneli! Janjuš morao odmah da se umeša! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković ponovo je zaratila sa ljutom rivalkom Aneli Ahmić koju je sada isprozivala posle informacije koje su stigle na imanje, a tiču se afere sa Asminom Durdžićem i spornim snimcima sa njenom sestrom Sitom Ahmić.

Maja je presrela Aneli u spavaćoj sobi, pa je na foru bockala, da bi ova odmah uzvratila.

- Jel se sećaš Aneli kako si me pred svima nazivala ku*vom? Vidiš, ja tebe nisam, jel ti je sada jasnije kako se kolo sreće okreće? Sad se desila afera sa tvojom sestrom, a u glavnoj ulozi je tvoj bivši dečko. Vidiš kako sve dođe na svoje, a prva si ovde skakala da pričaš kako sam ovakva i onakva. Kad se skupi sve što ste Sita i ti radile, možete da dobijete dobre godine robije! Ali ja ću biti fina, pa neću više da provociram - rekla je starleta, a Aneli se kratko oglasila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Aneli

 

- Marš bre tamo! Neće da ti upali to što pokušavaš! 

Podsećamo, dok se Aneli Ahmić nakon razgovora sa sestrom Sitom bavi svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem i razotkriva njegove čudne fetiše, ona je ugrozila svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, on je jasno stavio do znanja da se totalno razočarao u nju jer ga nije pozvala tokom razgovora sa sestrom da i on čuje šta ima da kaže o svemu, pa i o njemu. 

Pošto ga je iskulirala on je bio van sebe, pa je zaratio sa njom kao nikad pre.

Da li je moguće da nisi zvala Janjuša da dođe u govornicu i na insistiranje tvoje sestre - pitao je Milan tokom "Pretresa nedelje".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Nisam ja to čula, ja sam bila u šoku kad sam pričala sa Drvetom. Počela sam da trčim, trebalo je da sluša Janjuš, ali ja sam na slušalicu slušala sestru, tako da on ne bi ni čuo - pravdala se Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading