ASMIN PORODICU POKUŠAVA DA MI UNIŠTI! Aneli van sebe posle razgovora sa Sitom! Ne zna šta joj se dešava sa ćerkom!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka bi najradije da je sada napolju!

ASMIN PORODICU POKUŠAVA DA MI UNIŠTI! Aneli van sebe posle razgovora sa Sitom! Ne zna šta joj se dešava sa ćerkom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić ne dolazi sebi posle razgovora sa sestrom Sitom Ahmić, koja joj je rekla telefonskim putem da se napolju svašta dešava. One su tokom razgovora pominjale Anelinog bivšeg dečka Asmina Durdžića, koji se navodno sada odriče ćerke, pa strahuje da će da im rasturi skroz porodicu jer je već počeo svašta da pušta u javnost o njenoj sestri, počevši od eksplicitnih snimaka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Sita tokom razgovora

 

Aneli je o svemu razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je pokušao da je uteši svojim primerom.

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić, Anelin bivši dečko

 

- Ne znam šta se sada dešava napolju. Da mogu odmah bih izašla i ne bih se više ovde vraćala. Ko zna šta mi se dešava sa detetom, možda Sita dosta toga krije da me ovde ne bi sekirala. Moram sve da znam, hoću da izađem napolje kako znam i umemem. Asmin je sigurno mojima napravio pakao, ali ja mu nisam Sita. Ja neću da mu ćutim. Ne bi bilo loše da on dođe ovde, ili da ja izađem jer ne mogu ovako da sam u neizvesnosti. Mada sama sam za sve kriva, nikog drugog neću da diram - rekla je Aneli, a bivši košarkaš se nadovezao:

- Aneli, ne možeš tako naglo da donosiš zaključke. Ko zna zašto se sve ovo dešava. Nisu tvoji napolju glupi, znaju bez tebe da zaštite dete. Vidi na mom primeru. Imam i ja malo dete, pa svi brinu o njemu. Ja sam ušao ovde da zaradim novac, a neki misle da pravim majmuna od sebe. Meni treba samo mir, ja sam godinama ovde i neću da mi iko više skače po živcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ana

04.03.2024 12:43

Da, im i Janjuš malo dete o kojem svi brinu. Ima Janjuš i normalnu bivšu ženu koja ne iznosi bljuvotine i intimu iz njihovog života pred milionima nepoznatih ljudi, ima Janjuš obrazovanu ženu (bivšu ) koja zarađuje za život i odgaja svoje dete. Ima Janjuševo dete i normalne bake i tetku koje brinu o detetu i ne pričaju ružne priče o ocu tog deteta, ne daju izjave za portale i ne zovu novinare da im snimaju umivaonik i " bojiler" u stanu. I da, Aneli je rekla konačno istinu u rečenici ,." za sve sam ja kriva ". Otac deteta radi isto loše stvari ali za to su u mnogo situacija krive dobrim delom Aneli i Sita koje svo vreme ponižavaju i izazivaju njega, a kad im on najstrašnije uzvrati (ne podržavsm ni to ), Krivi su i Anelini savetodavci Đedović i Mića koji ne veruju u mnogo toga šta Aneli priča ali, njima je posao u Eliti da mute, svađaju, podržavaju , mire, lažu ., Krivi su ponekad i neki voditelji ali, i njima je to posao. Kriva je i škola "nikoja" krivi su i koferi preko granice i "crtice" kriva je glad za novcem i popularnosti.