KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA: Slomila se pred kamerama, pa poslala poruku u SPOLJNI SVET!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda nije mogla da zadrži suze u programu uživo!

KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA: Slomila se pred kamerama, pa poslala poruku u SPOLJNI SVET!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda

Danas je Međunarodni dan žena, a Veliki šef je odlučio da iznenadi učesnice rijalitija. One su dobile ruže i poklone, koji su im stigli i od najmilijih.

- Draga Elito, čestitamo svim ženama 8. mart. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Obezbeđenje unelo cveće u Elitu

Nakon ovoga, stiglo je novo pismo na adresu Bele kuće i došlo je vreme da Odabrani učesnici otkriju kome žele da vide leđa.

Pred sam kraj glasanja, Milena Kačavenda je briznula u plač i obratila se porodici direktno u kameru.

- Pre svega želim da se zahvalim Velikom šefu i kažem da smo sve beskrajno zahvalne na poklonima. Mama, tebi... Tebi želim da kažem da mi je jako žao jer na ovaj dan nismo zajedno. Jako te volim, mnogo mi je teško i nadam se da ćeš me dočekati kad izađem - govorila je Kačavenda, pa otkrila za koga glasa:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda se slomila

- Nominujem Ivana Marinokvića jer je bio u stanju da izjavi nešto za nečije dete, a onda kada mu je Janjuš rekao da sa njim više neće pričati ako je to istina, negirao je. Video-prilog je pokazao da laže. Nominujem Ivana i to je to - poručila je Kačavenda u kameru.

Inače, Ivan je danas ponovo žestoko zaratio sa Miljanom Kulić, a njene sestre je nazvao "k*rvama i narkomankama", zbog čega je majka njegovog deteta odlučila da ga tuži. Marinković i Kulićeva danima unazad ratuju, a stvari su u poslednje vreme eskalirale, te ga je Miljana sinoć čak i polila vodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading