OTKRIVAMO: Diskvalifikovani učesnik se VRAĆA u Elitu, a sa njim stiže i NOĆNA MORA pomahnitalog takmičara! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će se useliti u Belu kuću večeras, nastaće haos kad se pojave na vratima Bele kuće!

OTKRIVAMO: Diskvalifikovani učesnik se VRAĆA u Elitu, a sa njim stiže i NOĆNA MORA pomahnitalog takmičara! (FOTO)

Foto: shutterstock

Otkad se pojavila vest da se večeras održava emisija "Vandredno ubacivanje", javnost je krenula da spekuliše o tome ko bi mogao da se useli u Belu kuću. Prvo se pojavila vest da u "Elitu" ulazi Marija Kulić, majka Miljane Kulić. Međutim, Marija je ovo demantovala za naš portal.

- Nisu mi javili da ulazim ha-ha-ha - kratko je prokomentarisala Marija Kulić za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Kulić tvrdi da ne ulazi u Elitu

Sada se na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram pojavila fotografija mogućih novih učesnika "Elite". Ova stranica, koja se bavi dešavanjima iz rijalitija, objavila je selfi diskvalifikovanog takmičara Sanjin Horvata i Stanislava Krofaka Pantere, bivšeg dečka Mione Jovanović.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanjin i Pantera večeras ulaze u Elitu

Preko njihove fotografije stavili su logo rijalitija "Elite", kao emotikon koji se zapitkuje. Ovime su nagovestili da upravo njih dvojica večeras ulaze u rijaliti.

Podsetimo, Sanjin je pre nekoliko meseci samoinicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, a više puta je pričao o svom mogućem ulasku.

Pantera je sve češće razlog svađa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji pevačici ljubomoriše zbog bivšeg dečka. Ostaje da ispratimo hoće li se baš njih dvojica useliti u Belu kuću večeras i kakav će haos nastati ako se ovo desi. Jedno je sigurno, Nenadu Aleksiću Ša će se slošiti ukoliko bude ugledao Panteru na vratima Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kraki

08.03.2024 14:32

To bi bila prava stvar