MARIJA KULIĆ DIREKTNO IZ NIŠA: Miljanina majka otkrila da li ulazi u Elitu da se SUOČI sa Ivanom Marinkovićem!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić za Republiku otkrila da li ulazi u "Elitu"!

MARIJA KULIĆ DIREKTNO IZ NIŠA: Miljanina majka otkrila da li ulazi u Elitu da se SUOČI sa Ivanom Marinkovićem!

Foto: ATA Images

Marija Kulić

Produkcija "Elite" se juče oglasila, te najavila emisiju "Vanredno ubacivanje" za večeras. Na društvenim mrežama su se odmah pojavile spekulacije da u Belu kuću večeras stiže Marija Kulić, majka Miljane Kulić, ili Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović. Njih dvoje su se u poslednje vreme često oglašavali za domaće medije ili gostovali u emisijama, pa je javnost stekla takav utisak.

Stupili smo u kontakt sa Marijom, koja nam je otkrila da li baš ona ulazi večeras u "Elitu", kako bi se suočila sa Ivanom Marinkovićem.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Marija se nedavno uključila u emisiju "Pitam za druga", a mnogi misle da ona ulazi večeras

- Nisu mi javili da ulazim ha-ha-ha - kratko je prokomentarisala Marija Kulić za Republiku.

Po svemu sudeći, ako Marija ne ulazi u "Elitu", najveće šanse su da ćemo večeras gledati Panteru, koga Miona i Nenad Aleksić Ša neprestano pominju.

Naime, reper od ulaska u vezu sa Mionom ljubomoriše na njenog bivšeg dečka, te joj često prebacuje što nosi njegove stvari i nakit, a poznati hrvatski MMA borac nije bio blag prema reperu i svojoj bivšoj, koja ga je prevarila sa tada oženjenim učesnikom "Elite".

Ostaje da ispratimo da li je baš Stanislav taj koji će se večeras useliti na imanje ili je produkcija spremila neko novo iznenađenje za učesnike i publiku. Podsetimo, osim emisije "Vanredno ubacivanje", večeras će se održati i emisija "Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile razgovaraće sa učesnicima o svim aktuelnim temama iz rijalitija.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Pojedini smatraju da Pantera ulazi u "Elitu"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

08.03.2024 13:23

Dosta je jedna ludaca u Eliti