OVAJ PODATAK O BIVŠOJ ZADRUGARKI ĆE VAS ZAPREPASTITI: Brutalno se transformisala, nećete verovati koliko KILOGRAMA JE SKINULA!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić promenila lični opis!

OVAJ PODATAK O BIVŠOJ ZADRUGARKI ĆE VAS ZAPREPASTITI: Brutalno se transformisala, nećete verovati koliko KILOGRAMA JE SKINULA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić, pevačica i bivša rijaliti učesnica, godinama je bila poznata po svojoj borbi sa viškom kilograma. Međutim, danas može da se pohvali vitkim stasom i sjajnom linijom, što je rezultat dugotrajnog i napornog rada na sebi.

Interesantno je da je Sandra, pre samo nekoliko godina, imala čak 30 kilograma više nego danas, što je mnoge iznenadilo. Njena transformacija je zaista impresivna, jer je uspela da postigne značajne rezultate u promeni svog fizičkog izgleda.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Rešić nekad

Sandra je otkrila da je ključni momenat za nju bio kada je shvatila da se ne oseća ženstveno i da je donela odluku da promeni svoj životni stil. Njena iskrenost o borbi sa viškom kilograma i nedostatkom samopouzdanja sigurno je inspirisala mnoge ljude.

Rešićeva je istakla da nije bilo lako postići svoj cilj i da je bila uporna u svom naporu da smrša. Hranila se zdravo, izbegavala sve što bi moglo da doprinese povećanju telesne težine, i redovno vežbala u teretani. Njena posvećenost ovom procesu svakako je zaslužila divljenje.

 

 

Danas, Sandra Rešić može da se pohvali zavidnom linijom i oduševila je svoje fanove fotografijama u bikiniju koje je nedavno podelila na svom Instagram profilu. Njen uspeh u transformaciji fizičkog izgleda svakako je inspirativan primer kako uz trud i posvećenost možemo postići željene rezultate.

Sandra Rešić je dokaz da je moguće promeniti svoj život iz korena i postići željene ciljeve, bez obzira na prepreke koje se mogu naći na tom putu. Njena priča je podsticaj i inspiracija mnogima koji se bore sa sličnim izazovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading