DEVOJKA MENSURA AJDARPAŠIĆA USPELA ONO ŠTO NIJEDNOJ PRE NIJE POŠLO ZA RUKOM: Šok-bomba direktno iz Crne Gore!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić je pravo iz Elite otišao kod nje.

DEVOJKA MENSURA AJDARPAŠIĆA USPELA ONO ŠTO NIJEDNOJ PRE NIJE POŠLO ZA RUKOM: Šok-bomba direktno iz Crne Gore!

Foto: ST/D. KADIĆ

Mensur

Mensur Ajdarpašić, doskorašnji učesnik "Elite", vratio se u rodnu Crnu Goru i grad Bar nakon napuštanja rijalitija. Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Mensur navodno imao ugovor samo do 1. marta, te da je zbog toga napustio rijaliti, iako je važio za jednog od favorita.

Mensur je otkrio razlog napuštanja rijalitija, pa priznao da je sada emotivno ispunjen, zauzet i, kako on dodaje, totalno oduzet, s obzirom da mu je samo jedna devojka u mislima i srcu, a upravo je ona razlog zbog kog je Ajdarpašić bio odsutan u rijalitiju, te nijednoj devojci nije ostavljao prostora ni da pomisli da mogu biti više od prijatelja:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić

 

- Zato što sam imao potrebu da se vratim nekome koga jako volim, cenim i poštujem maksimalno. Pored toga, imam i drugove koji su mi bitni i zdravi ljudi,porodicu i trenere. Odradio sam, a sa sigurnošću sada mogu da kažem da je teško da ću se vraćati više u te vode - otkrio je Mensur, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

 

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe - priznao je Mensur za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
миле

07.03.2024 10:29

а јест одвратан за све паре!! коме је он био фаворит можда неким телетабисима без мозга

Bravo

07.03.2024 10:47

Bravo dečko ! Potvrdio si i dokazao ono šta si pričao 6 meseci. Stav, karakter, vaspitanje, poštovanje, odanost i ljubav prema porodici, devojci i prijateljima, to je karakter. To je ono šta nemaju mnogi koji su u Eliti. Dobro je i lepo zaraditi novac koji se učešćem u rijalitiju zaradi i uložiti ga u nešto što će biti posao u budućnosti ali ne treba sebi dozvoliti da postaneš i rob novca i da prodaješ javno svoju intimu, porodične tajne, izdaješ prijatelje, svakodnevno sramotiš sebe, decu roditelje, braću i sestre ... Mnogi od Elitara su već godinama u rijalitiju, zbog novca su prodali "dušu đavolu", a novac potroše kad izađu za mesec - dva i vrate se opet nazad. I tako, već godinama. Potrošit će opet i vratit će se opet i tu nema kraja. Oni ne znaju ništa drugo raditi a nemaju ni karakter ni cilj u životu. Sretno Mensure i ostani uvek dobar, iskren, pošten, odan i dečko pun topline i ljubavi. Jad Mensur priča o svojoj majci i bratu, kad spomene svoju devojku, Mensur blista i vidi mu se "duša" u očima a ostali Elitari mahom izgovaraju kao naučene fraze i deluju hladno i odsutno.