NIKAD OBJAVLJEN SNIMAK MENSURA AJDARPAŠIĆA IZ ELITE: Isplivala kompletna istina, zbog ovoga ukućani nisu mogli protiv njega!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Mensura Ajdarpašića iz Elite deli se munjevitom brzinom.

NIKAD OBJAVLJEN SNIMAK MENSURA AJDARPAŠIĆA IZ ELITE: Isplivala kompletna istina, zbog ovoga ukućani nisu mogli protiv njega!

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić, doskorašnji učesnik "Elite", vratio se u rodnu Crnu Goru i grad Bar nakon napuštanja rijalitija. Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Mensur navodno imao ugovor samo do 1. marta, te da je zbog toga napustio rijaliti, iako je važio za jednog od favorita.

Ajdarpašić se danas više puta oglasio na društvenoj mreži Instagram. Prvo je objavio fotku iz teretane, te tako obavestio svoje fanove da se vraća starim navikama i treningu, koji mu je falio tokom boravka u Beloj kući.

Zatim je potkačio bivše cimere, a onda podelio snimak iz Elite, na kom Mensur udara "krušku" i pokazuje da je najjači, što je potvrdio i prilikom izlaska iz rijalitija, prilikom prvog oglašavanja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mensur Ajdarpašić

 

Inače, Mensur se prvi put oglasio pre dva dana, kada je prekinuo svoju ćutnju nakon napuštanja "Elite".

- Ja sam najsrećniji čovek, što potičem iz najbolje porodice, imam ljubav, zdrave prijatelje i podršku kakvu imam. Ja sam pobednik Elite - napisao je Mensur uz fotografiju iz teretane.

Mensurov povratak kući izazvao je pravu euforiju u porodičnom domu. Njegova majka, koja je sve vreme pratila njegovo učešće u rijalitiju, bila je presrećna što je konačno ponovo sa svojim sinom, otkrio je izvor blizak porodici.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Mensur Ajdarpašić

 

- Mensur je dobro izdržao ovoliko, on zna sve šta se tu desilo. Njemu jeste mesto kod kuće i dosta je bilo, videli ste i kako je ono veče pred izlazak zakucao sve takmičare kojima je trebao da se obrati, rekao je šta ima i to je dovoljno. Sada je vreme da se posveti majci, porodici, poslovima i svemu onome što ga čeka. Bože zdravlja da sve krene kako treba, sve će to biti super, ali je dosta rijalitija - govori Mensurov prijatelj za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading