MENSUR AJDARPAŠIĆ SE VRATIO BIVŠOJ NAKON NAPUŠTANJA ELITE?! Učesnik priznao sve o emotivnom statusu, zbog ovoga nijedna nije imala šansu!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić otkrio da je emotivno ispunjen nakon rijalitija.

MENSUR AJDARPAŠIĆ SE VRATIO BIVŠOJ NAKON NAPUŠTANJA ELITE?! Učesnik priznao sve o emotivnom statusu, zbog ovoga nijedna nije imala šansu!

Foto: ST/D. KADIĆ

Mensur

Nakon burnog boravka u rijalitiju "Elita", Mensur Ajdarpašić je odlučio da se vrati kući u Crnu Goru kako bi bio sa svojom porodicom. Njegov povratak je izazvao veliko interesovanje i oduševljenje javnosti, ali niko nije bio srećniji od njegove majke.

Mensurov povratak kući izazvao je pravu euforiju u porodičnom domu. Njegova majka, koja je sve vreme pratila njegovo učešće u rijalitiju, bila je presrećna što je konačno ponovo sa svojim sinom. 

Mensur se dugo nije oglašavao putem Instagram profila, a danas je prekinuo tišinu, pa se obratio fanovima, a jedno priznanje posebnu je pažnju privuklo.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mensur Ajdarpašić

 

Naime, on se zahvalio porodici, prijateljima i podršci, a zatim otkrio da ima ljubav, odnosno, da je emotivno ispunjen, pa su mnogi posumnjali da je Mensur u srećnoj vezi i da je obnovio romansu sa bivšom odmah nakon Elite, jer zbog nje nije želeo ni da se upušta u vezu u rijalitiju:

- Ja sam najsrećniji čovek, što potičem iz najbolje porodice, što imam ljubav, zdrave prijatelje i društvo, što imam najkulturniju podršku. Ja sam pobednik Elite - napisao je Mensur Ajdarpašić uz fotografiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

- Mensur je dobro izdržao ovoliko, on zna sve šta se tu desilo. Njemu jeste mesto kod kuće i dosta je bilo, videli ste i kako je ono veče pred izlazak zakucao sve takmičare kojima je trebao da se obrati, rekao je šta ima i to je dovoljno. Sada je vreme da se posveti majci, porodici, poslovima i svemu onome što ga čeka. Bože zdravlja da sve krene kako treba, sve će to biti super, ali je dosta rijalitija - govori Mensurov prijatelj za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aurora Borealis

05.03.2024 08:02

Ne znam sto je ovaj lik i ulazio u Elitu? Odsedeo je i odcutao je i bio je tako dosadan. Ne razumem.