MENSUR ODRŽAO PREDAVANJE PRED IZLAZAK IZ ELITE: Ove reči će ukućani pamtiti zauvek, jedan učesnik pognuo glavu od sramote!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić se, po poslednji put, obratio ukućanima, pa im održao predavanje.

MENSUR ODRŽAO PREDAVANJE PRED IZLAZAK IZ ELITE: Ove reči će ukućani pamtiti zauvek, jedan učesnik pognuo glavu od sramote!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić sinoć je zauvek napustio "Elitu", pozdravio se sa ukućanima, pa izašao iz rijalitija, a na društvenim mrežama se uveliko spekuliše o razlogu njegovog napuštanja Elite, s obzirom da je od samog početka važio za jednog od glavnih favorita.

Ivana Šopić je, nakon nominacija, saopštila odluku, pa poručila Mensuru da je vreme da se pozdravi sa ukućanima i napusti takmičenje, ali je Ajdarpašić uveliko bio spreman za to, pa je iskoristio priliku da se obrati Samiru Ramoviću i pošalje mu bitnu poruku, koju nikada ne sme da zaboravi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mensur Ajdarpašić

 

Mensur je održao predavanje Ramoviću i podsetio ga da Milena Kačavenda ne zaslužuje takvu njegovu pažnju i da bi trebalo da zapamti šta mu je rekla, a tiče se njegove dece:

- Samire, ja tebe gotivim, ali moram da ti kažem nešto... Ti si bio u nekom odnosu sa Milenom Kačavendom, ali... nisu njena deca ništa bolje od tvoje, svakom su svoja deca najbolja - govorio je Mensur Samiru.

- Objasnila sam ja u kom je to kontekstu bilo - uključila se Milena Kačavenda.

- Ne razumem ja te definicije - rekao je Mensur kratko.

- Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ih opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvari koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene. Šaljem tebe, Samire - kazala je Milena kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

03.03.2024 21:57

Žao mi je što je Mensur napustio Elitu. On je bio jedini iskren i nije se nikome ulizivao, nije se folrao, nije lagao i krao, nije psovao i vređao nikoga. Mića , (licemer i pokvareni čovek) je pokušavao da ga isprovocira i uvuče u sukobe ali, pametniji je Mensur od Miće i nije mu to dozvolio.