VODITELJKA U ELITU UŠLA SA KLJUČNOM INFORMACIJOM: Prenela ukućanima poruku, pa momentalno napustila imanje!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić se obratila ukućanima, otkrila najnoviju odluku, pa se pozdravila.

VODITELJKA U ELITU UŠLA SA KLJUČNOM INFORMACIJOM: Prenela ukućanima poruku, pa momentalno napustila imanje!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon sinoćnih nominacija, atmosfera u rijalitiju "Elita" postala je napeta. Prvo ime koje se našlo na listi nominovanih za izbacivanje je Samir Ramović, dok će mu se u izolaciji pridružiti Nenad Macanović Bebica

- Nisam iznenađen. Mogu da zamislim koji debili su mene izglasali - kazao je Bebica, nakon što je saznao za ovu odluku.

Sinoć je došlo do neočekivanog obrta kada je Mensur Ajdarpašić napustio rijaliti, iako je prema ugovoru trebalo da ostane do 1. marta. Njegov izlazak iznenadio je mnoge, ali je ostavio prostor za spekulacije i tumačenja. Mensur je ljubazno pozdravio svoje cimere pre napuštanja "Elite", ostavljajući ih sa pomešanim osećanjima.

Ovo neočekivano izbacivanje Mensura dodatno je začinilo već uzburkane odnose među takmičarima, iako je ostavilo prostor za razmišljanje o pravilima rijalitija i očekivanjima učesnika.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mensur Ajdarpašić

 

- Mensure, uputi se na kapiju... Hajde, ono tvoje kružno, pozdravi se sa svima - poručila je Ivana Šopić.

Međutim, kako je ovo ime Ivana Šopić saopštila pre nego je otkrila ko su nominovani od strane gledalaca, ukućani su ostali na nogama, čekajući rezultate, ali onda je usledilo novo iznenađenje.

Voditeljka se samo pozdravila sa ukućanima, poželela im laku noć, pa otkrila da danas niko neće napustiti velelepno imanje u Šimanovcima, jer izbacivanja, po svemu sudeći, neće biti, s obzirom da je sada Mensur napustio rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading