JANJUŠ NAPUSTIO BELU KUĆU ZBOG POKOJNOG BRATA: Tek sad je shvatio šta se desilo sa Mihailom, gušio se u SUZAMA!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš nije mogao da dođe sebi zbog Mihailovog samoubistva!

JANJUŠ NAPUSTIO BELU KUĆU ZBOG POKOJNOG BRATA: Tek sad je shvatio šta se desilo sa Mihailom, gušio se u SUZAMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Marko Janjušević Janjuš je sinoć tokom pauze za reklame u emisiji "Nominacije" napustio Belu kuću i tumarao imanjem, a u jednom trenutku je došao do doka, gde se rastužio i počeo da lije suze. Mensur Ajdarpašić je primetio da nešto nije u redu sa njegovim prijateljem, pa je prišao da ga upita šta mu je.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš se slomio na doku

- Uh, je**m ti sunce u pi**u ti jebem. Ja i dalje ne verujem šta se desilo - govorio je Janjuš kroz suze.

Podsetimo, Janjušev brat Mihailo Janjušević oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra prošle godine. Janjuš je nedavno napustio "Elitu", kako bi posetio Prijepolje i groblje, gde je održan Mihailov četrdesetodnevni pomen.

Republika

Foto: Republika, Instagram

Janjuš na Mihailovom pomenu

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

25.02.2024 16:27

Ujutro sex pa zezanje ili svadja a onda u emisiji tuga Omrazeni ne zna sta ce sa sobom nebi li popravio status Onolika radost kad je dobio gace od Site i poruka samo nam saljite mnogo nam znaci Prosjak od 40 god Fuj