OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU STANIJE I JANJUŠA: Sad je pljuje zbog Aneli, a evo šta je Marko Marković pronašao u NJENOM TELEFONU!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka raskrinkala aktuelnog učesnika "Elite"!

OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU STANIJE I JANJUŠA: Sad je pljuje zbog Aneli, a evo šta je Marko Marković pronašao u NJENOM TELEFONU!

Foto: M.M./M.P./ATAImages

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš u poslednje vreme sve češće udara na starletu Staniju Dobrojević. On je u vezi sa Aneli Ahmić, Stanijinom ljutom suparnicom, pa često umeju da je prokomentarišu na negativan način.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Jelena Batos raskrinkala Janjuša

Ovo je zasmetalo bivšoj zadrugarki Jeleni Batos, koja je odlučila da raskrinka Janjuša. Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz "Zadruge 5", gde Stanija pred Janjušem otkriva Mikiju Đuričiću kakve joj je poruke bivši košarkaš slao dok je bila u vezi sa Markom Markovićem.

- I Janjuš dok je uveli bio u braku i imao malu bebu kod kuće je pokušavao da dođe do Stanije više puta. A sada priča onako za nju - prokomentarisala je Jelena, pa podelila razgovor Stanije, Janjuša i Mikija:

- Je l' moguće da si Staniji pisao? - pitao je Đuričić.

- Znaš kako, ja to nisam ni videla, nego moj Marko ima pristup Instagramu. Napisao je "Što činiš, ćao legendo" - pričala je Stanija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija u "Zadruzi 5" otkrila šta joj je Janjuš pisao

- Bedniče, kulirala te je - smejao se Miki.

- Znaš kad je Marko ušao da proveri? Kad sam ti pravila paketić za rođendan. Kome sam se ja tako lično iscimala? Svi fanovi su rekli da mu šaljem za rođendan nešto - nastavila je Dobrojevićeva.

- Gledao slike, dr**ao na Staniju. Što drugo da ide na tvoj profil? - rekao je Miki.

- Nikad ništa loše nisam napisao - pravdao se košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading