ŠOK TRANSFORMACIJA MILANA MILOŠEVIĆA: Niko ne može da ga prepozna, obratio se fanovima Elite!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević se obratio fanovima na društvenoj mreži Instagram sa jasnim pitanjem!

ŠOK TRANSFORMACIJA MILANA MILOŠEVIĆA: Niko ne može da ga prepozna, obratio se fanovima Elite!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

Voditelj popularnog rijaliti programa "Elite", Milan Milošević, iznenadio je svoje fanove odlukom da nakon nekoliko godina prepoznatljivog imidža pusti bradu. Ova promena izazvala je veliku pažnju javnosti, a on je veoma zainteresovan da čuju mišljenje fanova o ovoj transformaciji.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević sa prijateljicom

Naime, Milan se prvo uslikao sa dugogodišnjom prijateljicom, a potom svoje lice preradio preko filtera i dodao sebi bradu.

- Brada ili ne? - upitao je Milan Milošević svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević razmišlja da pusti bradu

Na društvenim mrežama, fanovi su masovno komentarisali Milanov mogući novi izgled. Mnogi su izrazili oduševljenje i podršku, dok su drugi bili iznenađeni. S obzirom na veliki broj reakcija, Milan će sigurno dobro razmisliti o ovoj promeni.

Inače, nedavno se i Milanova koleginica Maša Mihailović odlučila za promenu. Naime, ona je juče ugradila silikone u grudi.

- Operacija je super prošla trajala je nekih dva sata. Razmišljala sma dosta o veličini i u konsultaciji sa doktorom sam stavila 375 kako ne bi bile prevelike za moju konstituciju. Što se oporavka tiče ovde ću prenoćiti i sutra izlazim, osećam se totalno okej, bar zasad nije kao što sam slusala da je to neka prevelika bol, više je pritisak - rekla je Maša, pa dodala:

- Najteže mi pada što do ujutru neću ništa jesti ali bolje to nego da dođe do povraćanja - rekla je voditeljka za "SrbijuDanas".

Republika

Foto: Shutterstock, Republika

Maša Mihailović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading