MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO UDARILA NA BOJANINU PORODICU: Pavlovićka je ZLO, koje u životu nisam videla!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Šparavalo se oglasila nakon komentara Svetlane Pavlović!

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO UDARILA NA BOJANINU PORODICU: Pavlovićka je ZLO, koje u životu nisam videla!

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Šparavalo, majka Anđele Šparavalo, uzvratila je Svetlani Pavlović, rođenoj sestri Bojane Pavlović, koja se danas oglasila za domaće medije. Svetlana je dala svoj sud o odnosu Anđele i Bojane, te rekla da će posledici po Anđelu biti ogromne.

- Naravno da će biti posledica na moje dete koje je ovo zlo od Bojane navlačila svesno dva meseca da je upropasti. Vidim kako nije njen tip, ipak je Bojana starija i namazanija, da oće da se skloni od nje, ona bi se sklonila, ne nego je svesno upropašćuje - rekla je Aleksandra, pa dodala:

- A ti, Svetlana Pavlović, tvoja sestra svesno upropašćuje život mladoj devojci, zato će moje dete imati posledice od ovog zla, a ne od nas. Znaš ti dobro kakvu sestru imaš, zlo koje u životu nisaM videla - zaključila je Anđelina majka za "Pink.rs".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela i Bojana

Podsetimo, prethodno je Bojanina sestra pomenula Anđeline roditelje.

- Što se tiče Anđelinih roditelja, čula sam šta su izjavljivali, prijatelji mi pošalju, ja još uvek nisam majka, ali se nadam da ću uskoro biti, jer mi je to velika želja, i kad budem imala dete, trudiću se da ga naučim da na prvom mestu bude čovek, da poštuje ljude, bez obzira na boju kože, nacionalnost, seksualno opredeljenje, već samo da nauči da pravi razliku između dobrih i loših ljudi. Trudiću se da ga naučim poštenju, iskrenosti, dostojanstvu, da čuva svoj moral i čast, da ga ne stavlja drugima na tacnu, i još znam sigurno da se neću služiti emotivnom manipulacijom prema svom detetu kao sredstvom za postizanje nekog svog viđenja kako bi volela da on živi, jel to ne može biti normalno, niti ispravno, jel ako moje dete krene lošim putem i nema dobre ljudske osobine, to neće biti njegov neuspeh, nego na prvom mestu moj, ja mogu da razumem roditeljsko neslaganje, ali se to ne iskazuje na način na koji oni to rade. Vređanje ne bi komentarisala, mislim da bi morala da se spustim na taj nivo, a to ne želim - istakla je Svetlana za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Porodice takmičarki "Elite" ratuju u "spoljnom svetu"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading