VODITELJKA ELITE SE POVLAČI SA TV EKRANA: Šok odluka Maše Mihailović, hitno se oglasila!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Mihailović odlučila da uveća grudi, zbog čega neko vreme neće voditi emisije!

VODITELJKA ELITE SE POVLAČI SA TV EKRANA: Šok odluka Maše Mihailović, hitno se oglasila!

Foto: Nebojša Mandić

Maša Mihailović, voditeljka "Elite" i emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, danas je završila na privatnoj klinici, gde je odlučila da poveća svoje grudi, o čemu je ranije pričala.

Mnoge njene koleginice odlučile su se za ovu intervenciju, a s obzirom na to da će njen oporavak potrajati nekoliko nedelja, verovatno će izvesno vreme biti sprečena da bude na TV ekranima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović

Maša se oglasila nakon operacije za domaće medije.

Operacija je super proŠla trajala je nekih dva sata. Razmišljala sma dosta o veličini i u konsultaciji sa doktorom sam stavila 375 kako ne bi bile prevelike za moju konstituciju. Što se oporavka tiče ovde ću prenoćiti i sutra izlazim, osećam se totalno okej, bar zasad nije kao što sam slusala da je to neka prevelika bol, više je pritisak - rekla je Maša, pa dodala:

- Najteže mi pada što do ujutru neću ništa jesti ali bolje to nego da dođe do povraćanja - rekla je voditeljka za "SrbijuDanas".

Inače, Maša je bila gošća u našem novogodišnjem studiju pred kraj 2023. godine, te progovorila o svojim planovima:

- Ovu godinu ću pamtiti po svom poslovnom napretku, to sam sanjala i ukazala mi se velika prilika i po tome ću pamtiti. To sam tražila od Deda Mraza, čekalo se, ali se isplatilo. Život mi se prometio totalno, možda nisam toga svesna. Prepoznatljivija sam ljudima, susrećem se sa raznim komentarima, drago mi je, jer to je posao kojim planiram da se bavim - rekla je Maša, pa dodala da se ne kaje ni za šta u 2023. godini.

- Imala sam svađu sa bliskom osobom, sad već više nije, ali nema veze. Nisam praštala ove godine mnogo. Nemam specijalnu listu želja, ali samo od bliskih osoba, nemam taj faktor iznenađenja.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maša Mihailović

Kakvi su ti planovi za 2024. godinu?

- Da započnem zajednički život sa dečkom, da se što više angažujem, da se trudim. Ja sam verena, prvo ćemo krenuti da živimo zajedno, ali i to nam je u planu. Moj verenik ne pravi ljubomorne scene, svesni smo šta osećamo jedno prema drugom, ne pravi ljubomorne scene, ima tu nešto, ali ništa specijalno.

Najteži trenutak u 2023. godini?

- Možda taj momenat, kada je objavljena da sam voditeljka, meni je to teško palo, zbog privatnosti, ali i mojih ljudi. Taj momenat da se potrudim da njih maksimalno ogradim od toga, jer to je nešto što ja želim, a oni ne žele - rekla je tada Maša za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ana

24.02.2024 19:20

i tako... svaka na svaku lici i jedva se razlikuju... nesta autentika, samo plastika