KAČAVENDI UNELI INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Indirektno su mi stigle PRETNJE od Ace Bulića!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda priznala šta joj je Zola preneo kad je ušao u Elitu!

KAČAVENDI UNELI INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Indirektno su mi stigle PRETNJE od Ace Bulića!

Foto: ATAImages

Sinoć se u "Eliti" povela priča i o diskvalifikovanom takmičaru Lazaru Čoliću Zoli i njegovom odnosu sa Asminom Durdžićem. Reč u emisiji "Pitanja novinara" dobila je i Milena Kačavenda, koja je iznela šokantne detalje.

- Zola kada je ušao u "Elitu", on je tebi na neki način preneo poruke da treba da prestaneš da pričaš o Aci Buliću, da je on prijatelj sa njim i da imaju zajednički posao, je l' to tačno - upitao je Kačavendu Darko Tanasijević.

- Da, to je tačno. On je tada spavao na Bebicinom mestu. To je bila prva ili druga noć, bili smo bez bubica, razmak između kreveta je bio jako mali. On je u jednom trenutku prokomentarisao: "Baš mi je drago da te upoznam", a onda je posle toga rekao da ne može da spava. Nekoliko stvari mi je napomenuo, prvo mi je rekao da sam mu gotivna i simpatična, ali da postoje neke stvari zbog kojih se možda nećemo družiti, kad sam ga pitala zašto, on je rekao da je privatno sa Acom Bulićem u dobrim odnosima, da su veliki prijatelji - započela je Kačavenda, pa dodala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda o Zoli

- Nisam se mnogo zanosila, ja nemam 15 godina. Ja ne pričam o Aci Buliću kao o Džejsonu Donovanu kog nisam videla, nego ga poznajem. On je meni indiretkno preneo pretnje. Rekao je da imaju zajednički biznis o kom on ne može da govori. Ja Acu jako dobro poznajem, to jeste bila poruka za mene, ja ne mogu to da tvrdim... Ja sam ćutala sve do onog dana kada je bila tema sa Janjušem i Zolom. On je meni tu provukao neke dve priče, nešto je hteo da mi kaže šta se meni desilo napolju, pa da je to potencijalna priča koju on može da iznese - rekla je Kačavenda.

- Misliš da je te neke navodno kompromitujuće informacije o tebi dao Aca ili da je Zola blefirao - pitao je Darko.

- Ne verujem da je Aca, ali mi je možda pustio Zola rovca... Ja sam mislila tada Aca prati šesticu zato što je Ana unutra, ali kada je došlo do fijaska kada sam se oglasila u prvom "Narod pita", Aca je pokušao preko nekoliko jakih ljudi da kontaktira sa mnom da odemo na ručak, to je bilo već nakon objave da ću ja ući u "Elitu". Da se mi razumemo, ja ovde nisam rekla ništa, ono što sam rekla, rekla sam ono što je vezano za Anu. Takođe, prodaja fudbalera, za koju se niko nije nadao, taj postupak je pokrenula Uprava za borbu protiv organizovanog kriminala, nisam u toku jer sam ušla, jer je taj fudbaler prijavio svog menadžera, Acinog bivšeg kuma. Ja sam rekla da ću da kažem sve, ali što se tiče Aninog života - rekla je Milena.

Republika

Foto: RTV Pink

Aca Bulić

- Ako je tebi Zola tu priču "prodao" o svom velikom prijateljstvu sa Acom Bulićem i da će u suprotnom izneti o tebi, kako ti deluje priča o Asminu i Zoli - pitao je Tanasijević.

- Meni to ne deluje čudno. Što se tiče ovoga za Zolu, ja garantujem da on to nije samoinicijativno uradio, sigurno ga je neko kontaktirao. Sigurna sam u to da nemaju biznis spolja, a da je on u ovom momentu lovac na novac. Da li je ovaj imao neku korist nazad?! Mislim da je moguće - rekla je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading