JELENA LIČI NA DRAKULU, A MILICA DA NE PRIČAM! Oglasio se brat Žane Omnije! Bio je brutalan prema učesnicama Elite!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš nije štedeo devojke iz rijalitija!

JELENA LIČI NA DRAKULU, A MILICA DA NE PRIČAM! Oglasio se brat Žane Omnije! Bio je brutalan prema učesnicama Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Žana Omnija napravila je haos sa cimerkom Milicom Veličković, ali i Jelenom Ilić sa kojom se redovno svađa u rijalitiju, pa se čak više puta umešalo i obezbeđenje. NJen brat Miloš Ljubenović napolju prati sva dešavanja, pa je sada bio oštrog jezika, te je isprozivao takmičarke koje mu diraju sestru.

 

 

Sinoć se videla prava ljubomora kod mnogih, Žana je prava dama. Ona blista, žao mi je što su spodobe poput Drakule Jelene, Milice bućke sa 10 kg viška i transvestita od Dragane. Ta Dragana, ne znam ni kako da je nazovem toliko mrzi, mislim više od svih ostalih učesnika, ne znam jel toliko ljubomorna na Žanin izgled ili šta je drugo u pitanju. Dragana ili Dragan mora pod hitno da sredi facu i sve ostalo da bi mogla nekom da priča o fizičkom izgledu! Komentarišu Žanu na ružanj način, ali to i jeste rijaliti - rekao je Miloš, pa je dodao:

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković

 

- Može se primetiti da je Žana podnela sve junački i da je stvarno dominatnija od pojedinih učesnika. Moja sestra zrači lepotom i sve što bi neko reko za nju moglo bi se reći samo da je ljubomorna. Mi smo mnogo ponosni na nju, roditelji njeni sestra i ja. Opet kažem taj tranvestit od žene Dragana je postavila i napravila sve namerno da bi je svi i komentarisali tako da još jednom mi smo ponosni na Žanu a Jeleni (drakuli ) preporučujemo da pazi svog dragog i da ga drži u kućici za pse. Milici da se ne je*e više po afterima i Draganu tranvestitu da se skine sa grbače moje sestre!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
kraki

03.03.2024 21:07

I brat i Radmila su lepi kao sike

dušanka

04.03.2024 05:19

Razumem ga je brat subjektivan i na njenoj strani...ali činjenice govore SUPROTNO...Rada jeste zlo...jeste dupljak...da ne kažem JA...PA...JA...niti izgledom...niti ponašanjem ne odaje ISKRENOST...