VUCARA GA KAO MEČKU BOŽANU! Oglasio se brat Žane Omnije, pa urnisao Bebicu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da javno isproziva Macanovića!

VUCARA GA KAO MEČKU BOŽANU! Oglasio se brat Žane Omnije, pa urnisao Bebicu! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Brat učesnice Elite Žane Đorđević Omnie, Miloš Ljubenović, prokomentarisao je odnos Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, s kojom je u turbulentnom odnosu, a kako oboje ratuju danima sa njegovom sestrom, rešio je da ih uništi iskrenim komentarima.

- Moram da dam izjavu za mongoloida Macanovića i njegovu devojku sa vašara. Neuspela krofna i balerina sa vašara našli da komentarišu Žanu koja je dama naspram svih njih, Macanović ima da se izvinjava javno mali debeli propali abortus, a ova njegova devojka sa pačijim usnama može samo da ide po vašarima i da glumi budalu - rekao je Miloš za Pink.rs, pa je nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

- Ona Macanovića vuče kao Božanu mečku , kao nekad kad su se mečke vodile, a i ima Macanović sisice kao žena. Ljudi molim vas apelujem da se nasilje ukine nad životinjama jer Teodora sa ne uspelim operacijama pokusava da ostane pored mečke Bozane koju vuče po rijalitiju vec 5 meseci. Ako ja počnem da pricam ko je sve je*o Teodoru Delić nece joj biti dobro. Razvlačili je ko žvaku po Beogradu i širom Srbije.

Podsećamo, pored Bebice i Teodore, Žana ratuje i sa Ivanom Marinkovićem, kog je nedavno htela da ispoliva vodom.

Dokle smo mi došli kad meni jedan Ivan Marinković priča da sam pod gasom! On je poslednja osoba koja to može da mi kaže, s obzirom na to da se nije treznio i da je bio na odvikavanju od alkohola. Nerealno mi je da je do toga došlo. Treba da se pokrije ušima i da ćuti - pričala je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

25.02.2024 23:44

Poludele familije Cuj Zanin brat postao komentator