ANELINA ĆERKA PRISUSTVOVALA HOROR SCENAMA! Isplivala jeziva istina iz doma Ahmićeve, učesnica Elite sve iskoristila za rijaliti!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica otkriva kako je Aneli iskoristila ćerku za rijaliti.

ANELINA ĆERKA PRISUSTVOVALA HOROR SCENAMA! Isplivala jeziva istina iz doma Ahmićeve, učesnica Elite sve iskoristila za rijaliti!

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Bivša rijaliti učesnica, Ermina Pašović, osvrnula se na dešavanja u Eliti i odlučila da jedan video na Jutjubu posveti aktuelnoj takmičarki, Aneli Ahmić, kao i njenoj porodici, koja je, kako sama govori, neprestano spominje.

Ermina je brutalno isprozivala Aneli zbog ponašanja u rijalitiju, koje komentariše od samog početka. Pašovićeva je naglasila da niko od rijaliti učesnika ne sme biti ljut što ih gledaoci komentarišu, jer je to sastavni deo ovakvog projekta i oni su tu upravo zbog publike.

Ermina je odgovorila Anelinoj majci, pa najavila novi video, koji će biti mnogo opširniji i u kom će izneti nove detalje, a gledaoci su veoma zainteresovani za ono što Ermina ima da kaže, s obzirom da su je u velikom broju podržali i dali joj vetar u leđa:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Konstantno dobijam poruke, neke isečke, kako ja komentarišem nečiju porodicu. Ne, ja komentarišem samo i isključivo Aneli, od početka rijalitija. Kada sam uzela njenu porodicu u usta, bilo je nakon Nove godine, kada ju je majka posetila... Sve ono što se dešavalo sa Alenom, kada je ona govorila jedno, a njena majka drugo. Ćerku joj nisam komentarisala i dirala, ali je ona sama to dete spomenula u studiju... rekla je da joj je dete od 2 godine brisalo suze, dok je ona bila u krevetu. Tada sam rekla da koristi sopstveno dete, to je istina, rekla sam da se ku*ve ne bi trebalo razmnožavati, to se odnosi na sve one koji koriste svoju decu u takve svrhe - rekla je, između ostalog, Ermina u svom Jutjub videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading