U KUĆU ANELI AHMIĆ STIŽE SPECIJALNO IZNENAĐENJE! Nora ne može ni da zamisli šta joj za rođendan priprema otac Asmin!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je pripremio specijalno rođendansko iznenađenje ćerki Nori.

U KUĆU ANELI AHMIĆ STIŽE SPECIJALNO IZNENAĐENJE! Nora ne može ni da zamisli šta joj za rođendan priprema otac Asmin!

Foto: instagram.com

Asmin

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić se neprestano prepucavaju i međusobno iznose prljav veš, a njihova maloletna ćerka Nora je takođe upletena u to, s obzirom da se i dan-danas postavlja pitanje da li će Durdžić pokrenuti postupak protiv oduzimanja deteta.

Iako Aneli tvrdi da Asmin nije zainteresovan za ćerku i da ne provodi mnogo vremena sa njom, Asmin tvrdi suprotno, a njegova emotivna objava dirnula je mnoge.

Naime, Asmin je čestitao rođendan ćerki Nori, pa objavio kompilaciju fotografija i naglasio da njeno mesto u srcu nikada niko neće moći da oduzme. Kako je Aneli poručila sestri Siti da obavezno dozvoli Asminu kontakt sa ćerkom, Durdžić se oglasio za medije, pa otkrio kakvo iznenađenje priprema ćerki i šta će joj stići na kućnu adresu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Officia, Privatna arhival

Aneli Ahmić, Sita i Asmin Durdžić

 

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo, pile maleno, i sta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće.

Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju.
Živa mi bila anđele moj
 - napisao je Asmin, uz nekoliko fotografija ćerke Nore, pa otkrio da joj je poslao poklon:

- Situ ne bih kontaktirao nikad u životu, nakon svih psovki i uvreda! Što se tiče poklona, poslao sam ga, stići će kroz 2,3 sata i preko njihovog rođaka ću da se čujem sa Norom - odgovorio je Asmin za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading