MILJANU VUČEŠ PO PODU, KORISTIŠ JE ZA RIJALITI! Žestok sukob Nikole Lakića i Darjana! Kulićka zanemela zbog haosa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol se desio u Beloj kući!

MILJANU VUČEŠ PO PODU, KORISTIŠ JE ZA RIJALITI! Žestok sukob Nikole Lakića i Darjana! Kulićka zanemela zbog haosa! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Nikola Lakić i Darjan Radomirović, koji je u prisnom odnosu sa Miljanom Kulić, pa pršte poljubci na sve strane, posvađali su se pred svima u rijalitiju! Naime, Lakić je rekao da veruje kako Darjan koristi Miljanu samo zarad rijalitija, da je vuče po mulju i glumi da mu je stalo do nje i njene porodice, pa se atmosfera usijala. 

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović

 

- Darijan sve što kaže, a da je vezano za Miljanu je laž. Dečko je samo koristi zarad rijalitija, to je jasno kao dan. Nadam se da i drugi vide isto što i ja. Vuče je ovde po podu kao krpu, sve se vidi i zna - počeo je Nikola, pa se ubacio i Ivan Marinković u celu priču:

Ti si bre svojoj porodici okrenuo leđa. Našao si klinku, napravio joj dete i ostao bez najdražih, a Ivan Marinković ti glumi porodicu. Sram da te bude! Sad ovde napadaš Miljanu i Darjana, ajde sedi dole! 

Tad se uključila i Kulićka, koja je bila van sebe zbog svađe. 

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović i Miljana Kulić

 

- Nisam ja glupa da ne mogu da vidim da li me neko koristi! Darjan je super prema meni, nismo mi zakazali venčanje, pa da mora da me ženi sad i da ja sumnjam da li je njegova ljubav iskrena Nema potrebe za tenzijom. Kod mene je sve transparentno, tako da polako. Ne žurim nigde što se ovog odnosa tiče. 

Podsećanja radi, Darjan i Miljana nasmejali su sve kada su danas u toku dana pričali o ranijem učešću Kulićke u rijalitiju. Darjan je rekao kako je gledao Miljanu ranije kada je imala višak kilograma, ali je ona nedogovala zbog toga što je pominjao to kako je ranije izgledala. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading