IDE DA SMANJI ŽELUDAC?! Zola rešio da skine višak kilograma, ovo su detalji odlaska na operaciju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola doneo šok odluku!

IDE DA SMANJI ŽELUDAC?! Zola rešio da skine višak kilograma, ovo su detalji odlaska na operaciju! (FOTO)

Foto: Printskrin

Bivši rijaliti učesnik rijalitija Elita Lazar Čolić Zola i nekadašnji dečko Miljane Kulić, rešio je da skine višak kilograma kako bi mogao ponovo da je zavede! Naime, Zola se raspitivao kod prijatelja oko toga koliko operacija smanjema želuca košta, kao i koliko se čovek oporavlja od iste, pa planira da se podvrgne tretmanu.

- Zola je video koliko je Miljana fino smršala, pa sad hoće i on da sredi kilažu. Kako on nije tip koji može dugo da bude na dijetama, rešio je da se odluči na kraći i lakši put. Pričao je sa prijateljima oko toga koliko košta da se smanji želudac, ali bi intervenciju radio van Srbije - priča nam upućen izvor i dalje nastavlja:

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola

 

- Zola je gurman, a trenigne ne praktikuje, tako da je smanjenje želuca za njega idealno rešenje. Cela ideja i procedura mu se sviđaju, ali je malo skeptičan, pošto je Miljana imala razne komplikacije kad je htela da uradi istu stvar. On zaboravlja da je ona bila nemarna i da je samu sebe ugrozila jer nije vodila računa o zdravlju, pa je moglo da se sedi svašta, ali srećom nije! 

Podsećamo, Zola je sada mnogo više van Srbije, pa po društvenim mrežama redovno reklamira svoje nastupe koje planira po Nemačkoj. Mnogi su izrazili iznenađenje i postavljali pitanja o tome šta je tačno dovelo Zolu u ovu zemlju, dok su drugi spekulisali o mogućim poslovnim angažmanima ili ličnim razlozima za promenu lokacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading