JANJUŠ DOBIO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Prebledeo od šoka, ovo je za njega STRAŠAN UDARAC!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije mogao ni da zamisli da će se desiti!

JANJUŠ DOBIO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Prebledeo od šoka, ovo je za njega STRAŠAN UDARAC!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša, u kojem je saznao da je njegov prijatelj Lazar Čolić Zola nazvao Asmina Durdžića svojim prijateljem, što ga je ostavilo u šoku. Janjuš je poručio da bi istog trenutka prekinuo svaki odnos sa njim, ako se ispostavi da je istinito pitanje, jer mu to nikad ne bi oprostio. 

- Kako komentarišeš to štob je Zola rekao Miljani da je Alibaba njegov prijatelj, čak je tražio pare na zajam od njega, a rekao je da će Miljana zauzvrat da napadne tebe i Aneli kada se vrati? - glasilo je pitanje.

Ne znam da li je istina, ne mogu to da tvrdim. Da znam da je njegov prijatelj više nikada ne bih komunicirao sa njim. Prekinuo bih prijateljstvo, ali ne znam da li je to tako. Video sam neke druge ljude koji su bili u tom klanu protiv nje i mene - govorio je Janjušević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Miljana Kulić Elita

Zola meni kaže evo ga moj prijatelj moraš da mu se izviniš, ja ne znam ko je, on kaže: "Ćao Miljana, ja sam Alibaba", Zola mu kaže: "Ona sluša mene, kako joj ja kažem tako će biti." On meni priča Stanija, Aneli, šta treba da radim kako treba da je gazim, njena majka kaže da je on kur*in sin, posle 5 minuta kaže ne zna da li je Nora njegovo dete. Na kraju sam ja njemu rekla: "Prvo dete gde ti je, ko te terao i molio da nađeš dete?". Posle toga je zvao mog tatu, moj tata nije hteo da mu da moj broj telefon, ja sam rekla nemoj Zola da zna. Slao mi je mnogo prouka, nisam stigla da čitam. Imala sam probleme napolju, bila sam dva dana u Beču, čovek ne zna da li je došao ili pošao. Jednu priču priča, pa drugu. Ja sam Asminu rekla Zola šta ti priča to zaboravi, nudio mi je pare, rolex, Asmin nikoga nije za*ebao, to mi kaže - rekla je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Mislim da je to Zola uradio, liči mi na taj tip muškarca, prodao mu je priču. Sve su to njegove priče Asminove, što Miljana priča. Priča samo da bi podmitio ljude, potpuno Miljani od A do š verujem, sigurna sam da je sto posto sve istina što Miljana priča, oni sad na kameri - dodala je Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading