VELIKI ZOLIN POVRATAK, MILJANA ĆE POBEĆI IZ ELITE: Otkriveni svi detalji o Čoliću - HITNO SE OGLASIO!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola najavio svoj veliki povratak!

VELIKI ZOLIN POVRATAK, MILJANA ĆE POBEĆI IZ ELITE: Otkriveni svi detalji o Čoliću - HITNO SE OGLASIO!

Foto: Pink, ATA Images

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, izazvao je veliku pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama objavom u kojoj je najavio svoj nadolazeći nastup. On je svojim pratiocima otkrio da se trenutno nalazi u Nemačkoj, čime je okončao brojne spekulacije o svom skrivanju od bivše devojke.

Zola je izazvao veliko interesovanje svojih pratioca objavom fotografije iz Nemačke, uz koju je najavio svoj nastup i otkrio da se nalazi u ovoj evropskoj zemlji. Nakon što su mediji prethodno preneli informacije o Zolinom skrivanju od bivše devojke, ova objava je izazvala mnogo pažnje i spekulacija među fanovima i pratiocima bivšeg rijaliti učesnika.

 


Nakon što je otkrivena Zolina lokacija, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama, komentarišući njegovu objavu i šireći različite teorije o razlozima njegovog boravka u Nemačkoj. Mnogi su izrazili iznenađenje i postavljali pitanja o tome šta je dovelo Zolu u ovu zemlju, dok su drugi spekulisali o mogućim poslovnim angažmanima ili ličnim razlozima za promenu lokacije.

Nakon što je njegova objava izazvala veliku pažnju, Zola se oglasio putem Instagram storija, zahvaljujući se svojim pratiocima na podršci i najavivši da će uskoro otkriti više detalja o svom nadolazećem nastupu u Nemačkoj. Ovim potezom, on je dodatno podstakao spekulacije i interesovanje javnosti, ostavljajući prostor za dalje tumačenje njegovih postupaka.

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 


Kako će se situacija dalje razvijati i da li će Zola otkriti više detalja o svojoj trenutnoj situaciji, ostaje da vidimo u narednim danima. Jedno je sigurno – njegovi pratioci će sa nestrpljenjem iščekivati nove informacije o njegovom boravku u Nemačkoj i nadolazećem nastupu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading