MILJANA SE MOLI ZA NOVOG DEČKA: Otkrila nove detalja SKANDALA u Beču sa Zolom, pa se SLOMILA!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva razočarana u ljubav, želi da nađe novog čoveka!

MILJANA SE MOLI ZA NOVOG DEČKA: Otkrila nove detalja SKANDALA u Beču sa Zolom, pa se SLOMILA!

Foto: PRINTSKRIN

U toku je "Nedelja ljubavi" u "Eliti", a Veliki šef je danas organizovao debatu u Beloj kući. Tema je bila "da li treba menjati partnera u vezi ili ga treba voleti takav kakav je". 

Reč je dobila i Miljana Kulić, koja se osvrnula na svoje ljubavi u rijalitiju. Posebno je govorila o Lazaru Čoliću Zoli i njihovom skandalu u Beču, nakon kog se vratila u rijaliti.

- Jedino budala može da traži ljubav u rijalitiju, kad izađeš iz rijaltija vidiš da je osoba neprepoznatljiva, udari je slava, neki kompleksi i totalna promena se doživi kod osobe. Izađeš i vidiš da ga uzima alkohol, tablete i nedozvoljene supstance, i onda menjajući druge ti izgubiš sebe - započela je Miljana, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić želi normalnog dečka

- Zavoliš tu osobu i onda vidiš da ga zanimaju ku*ve i a ti želiš ozbiljnu vezu, ja sam verovala slepo osobi i kad sam izašla videla sam da ne može da se promeni. Prihvatiš takvog kakav jeste ili ideš dalje i nađeš novog - rekla je Kulićeva.

Na samom kraju, Miljana se pomilila.

- Molim sve svece da mi pomognu da nađem novog dečka što pre - poručila je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić progovorila o Zoli

Kulićeva redovno ogovara Zolu, pa ga je tako nedavno urnisala javno.

- Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - govorila je Miljana po povratku u Elitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading