PINK MENJA SVE U PETAK: Takmičari Elite nisu spremni za ovaj HAOS, oglasila se produkcija!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija Elite izdala zvanično saopštenje, od petka ništa neće biti isto!

PINK MENJA SVE U PETAK: Takmičari Elite nisu spremni za ovaj HAOS, oglasila se produkcija!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Televizija Pink izdala je zvanično saopštenje da će se u petak, 16. februara sa početkom u 22h, održati "Ljubavna Elitovizija", kako bi takmičari Elite i publika proslavili Dan zaljubljenih, koji se slavi sutra. U Beloj kući je u ponedeljak zavladala "Nedelja ljubavi", a ovo će biti prava spektakularna završnica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ljubavna Elitovizija biće održana u petak, sa početkom u 22h

Kao i uvek, učesnici će se takmičiti za jednu od glavnih nagrada i pokušati da ridobiju simpatije članova stručnog žirija, koje produkcija i dalje krije u strogoj tajnosti, kao i novinarskog žirija, ali i miliona gledalaca koji će te noći biti u prilici da za svoje favorite i najbolje nastupe glasaju SMS porukama, ali i na društvenim mrežama.

Opšte je poznato da nagrade uvek izazovu nemir među takmičarima, kako odmah zavlada sujeta među onima koji nisu osvojili neku od glavnih nagrada, a ove nagrade su učesnicima i odličan uvid u "spoljni svet", kako im glasovi publike daju do znanja kako se kotiraju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Članovi stručnog žirija na prethodnoj Elitoviziji

Podsetimo, poslednja "Elitovizija" bila je pred Novu godinu, kada su se kao članovi stručnog žirija pojavili Dejan Milićević, David Dragojević, Dejan Dragojević i Miki Đuričić.

Oni su tada žestoko kritikovali takmičare, a nekoliko njih im je i uzvratilo brutalno, nakon čega je došlo do novih drama. Nagrade su izazvale haos, a da li će tako biti i ovog puta, ostaje da ispratimo ovog petka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading