ANĐELINE INTIMNE FOTKE ISPLIVALE U JAVNOST: Skandalozna Crnogorka simulirala ORALNO ZADOVOLJAVANJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka raskrinkala nekadašnju cimerku i suparnicu!

ANĐELINE INTIMNE FOTKE ISPLIVALE U JAVNOST: Skandalozna Crnogorka simulirala ORALNO ZADOVOLJAVANJE! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram skandalozne fotografije svoje nekadašnje suparnice Anđele Đuričić. Na tri fotografije koje je Tara objavila, vidi se kako Anđela simulira oralni s*ks na banani.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Tara i Anđela

Nije poznato kome se Anđela snimala, niti kako su fotografije dospele u Tarin posed. Preko objave, Tara je ostavila Anđeli poruku.

- Kako ona meni beše rekla? I da hoću, ne mogu da budem kao ona... - započela je Tara, pa dodala:

- Evo, svega mi, ne želim da budem kao ti a-ha-ha-ha-ha - dopisala je Simova.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara objavila Anđeline intimne fotografije

Podsetimo, nedavno je u javnost isplivao snimak iz stana Zvezdana Slavnića, koji je nastao pre šest meseci, kad mu je Đuričićeva upala u stan. Zvezdan se oglasio i objasnio kako je snimak nastao.

- Kao što sam već objasnio na "lajvu", evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome.

Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tada štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom "lajvu".

Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina.

Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu. Nakon toga, sad već svima poznato jeste da dolazi do lažnih tužbi i spletki pod vođstvom gospodina.

- Šest meseca i više sa ćutao, ćutao bih i danas, ali da mi se pakuje da sam deo neke nove "Klik kampanje" dotičnog, neću dozvoliti. Dok sam ja ćutao, neko je slepo slušao korake ovog "divnog čoveka, velikog srca" i dozvolio sebi da bude MARIONETA.

Republika

Foto: youtube.com/Pink

Anđela i Zvezdan

PRIPISAĆU TO SVE NJENIM GODINAMA I SAMO SE NADAM DA JE SADA SVIMA JASNO ŠTA SE I KAKO DEŠAVALO I DA SE NEKA POUKA IZ OVOGA IZVUKLA!

Žao mi je što sam još tada znao da će do ovoga doći i pokušao sam nekome da ukažem da pravi kardinalnu grešku!

Iskreno se nadam da će se ovom mojom izjavom stati na put lažima i da neće ići dalje sa spletkama, jer u suprotnom ću izneti sve dokaze i šta se sve dešavalo od 19.6.2023. godine, pa sve do danas! - napisao je, između ostalog, Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

10.02.2024 17:35

Ovo nije Anđela čak i ne liči na nju.

Proljece

10.02.2024 18:40

Djevojke iz igre i sale slikaju razne fotke. Ako ovo nije montirano Andela bi trebala skupiti snage i reci kome ih je poslala i ispala bi pobjednica a druga strana raskrinkana i osudena. Nije monstrum djevojka koja se tako slika vec osoba koja objavljuje tude fotografije da bi nekom nanjela zlo!!!