JANJUŠ UPAO U DEPRESIJU: Saznao da je NAJOMRAŽENIJI u narodu, ne može da DOĐE SEBI!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuša pogađaju komentari sa društvenih mreža, obratio se svojim "hejterima"!

JANJUŠ UPAO U DEPRESIJU: Saznao da je NAJOMRAŽENIJI u narodu, ne može da DOĐE SEBI!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno izdanje emisije "Pitanja novinara". Na pitanja predstavnika sedme sile odogvarao je i Marko Janjušević Janjuš, koji danima pljuje "hejtere" sa društvenih mreža.

Podsetimo, Janjuš je nedavno napustio "Elitu" kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu rođenom bratu Mihailu Janjuševiću, a tada je imao priliku da vidi koliko su Aneli Ahmić i on omraženi u narodu.

- Janjuše, interesuje me kako si? Zbog čega se tolikim delom baviš hejterima koji tebe i Aneli ne vole? - upitao je novinar Janjuša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš u emisiji "Pitanja novinara"

- Kad vidim pojedine učesnika, shvatam da sam dobro. Ovde ukućani imaju prehladu, za koju se još izmišlja lek. Ne mogu da verujem da se ljudi bave tim stvarima - započeo je Janjuš, pa nastavio:

- Izjavljivali su mi saučešće, a posle me hejtovali. Govorili su da (Aneli) ima ugrađen blokator, pitali se šta će mi ona... Zamisli ja nađem devojku i meni je top i da dokazujem bivšoj zašto sam ja otišao od nje... Ne ide mi to nikako - prokomentarisao je aktuelni učesnik "Elite".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli o Asminu i Janjušu

Pre Janjuša, Aneli Ahmić je ocrnila svog bivšeg partnera Asmina Durdžića, pa otkrila da se trudi da izvuče Janjuša iz depresije.

- Užasno mi je, stalno sam nervozna nešto. Ojačavam se polako i tu sam da podignem Janjuša, često ga izvlačim iz depresije. Volela bih da (Asmin) dođe, bilo bi mi mnogo lakše, on svima piše i zove ljude. Miljana je mene branila na tu temu i on nju zove, nema ni blama ni srama - istakla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Taki Laki

10.02.2024 12:39

Konju stiže te božija kazna za onaj monstruozan čin prema Maji kad je abortirala tvoje dete. Prvi korak te kazne je tvoj brat a drugi je ovaj da je narod shvatio da si jedan šljam i odron Ni malo ti nisi duhovit i zanimljiv već jedno ZLO i naopako..