JANJUŠ PRIJAVLJEN POLICIJI! Nakon što se vratio u Elitu - HITNO stiglo obaveštenje!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se vratio u Elitu, Marko Janjušević Janjuš je zbog pretnji prijavljen policiji.

JANJUŠ PRIJAVLJEN POLICIJI! Nakon što se vratio u Elitu - HITNO stiglo obaveštenje!

Foto: Printscreen, pixabay.com, pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš sinoć se vratio iz Prijepolja u rijaliti "Zadruga", nakon što je održan pomen njegovom tragično stradalom bratu Mihailu.

U emisiji "Pitanja novinara", Janjuš je javno izrazio bes zbog izjava bivšeg zadrugara Baneta Đokića koje se tiču smrti njegovog brata. Oštro je reagovao na Đokićeve optužbe, nazivajući ga "smećem" i "us*anim go*nom". Janjuš je najavio da će se suočiti sa Đokićem i rešiti situaciju na najdirektniji način, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Bane Đokić se oglasio na svom Instagram profilu, najavljujući podnošenje krivičnih prijava zbog pretnji koje je dobio od strane Janjuša. Đokić je istakao da je pružio saučešće Janjušu odmah nakon tragedije i da je javno izneo samo ono što je video i čuo iz medija. Njegova reakcija na Janjuševe pretnje izazvala je dodatnu pažnju javnosti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Već u ponedeljak idem da podnesem krivične prijave, a prijavio sam pretnje u MUP. Sm*adino jedna, ti ćeš nekom da pretiš! Mislio sam da si ljudina, bio uz tebe kad ti je bilo najteže, a ti mi pretiš. Nisam ti ta tvoja žena da možeš tako sa mnom. Posle ovih reči koje si mi javno uputio, za to ćeš odgovarati u to ti se kunem - napisao je, između ostalog, Bane, koji je dodao i da je izjavio saučešće Janjušu čim se dogodila tragedija.

Republika

Foto: instagram

Bane Đokić

 

Nakon ovog sukoba, javnost je podeljena oko ponašanja Janjuša i Đokića. Mnogi su osudili pretnje i agresivni ton Janjuša, dok su drugi podržali njegovu odlučnost da se suoči sa Đokićem. Ova tema izazvala je brojne rasprave na društvenim mrežama i pokrenula pitanje odnosa učesnika rijaliti programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Sramota

03.02.2024 10:54

Ponašanje Janjuševo noćas je bilo sramotno i nečasno. Pretio je on svima koji pišu ono što se njemu ne dopada aa odnosi se na Aneli, pišu ono šta nije istina ili je istina koja ga pogodi ali,nkod njega nema kajanja, opet su krivi drugi. Janjuš ume da galami, preti, nasrće a iza njega nigde ništa nema. Materijalno, kažu ništa, vreme provedeno sa roditeljima i braćom u poslednjih nekoliko godina ( Janjuš pričao ), jako malo. Da li mu je sada žso i krivo , pun je besa na sve oko sebe a ne na sebe? A kriv je samo on. Sebičan je, podrugljiv, sujetan, koristoljubiv..., to je noćas opet sve pokazao. Kaže, seksualni odnosi mu sada "lek" , gode mu i pomažu da beži od razmišlanja i boli. Pa neka, imaj sex koliko želiš ali ne možeš od žene koja ima prošlost kao Aneli napraviti sada poštenu i dostojanstvenu ženu i majku i da joj se dive svi ostali kao ti. Ne ide Janjuše i ti to znaš jer si veći deo života imao takve devojke i zbog njih izgubio suprugu koja je bila dragocenost u tvom životu. Noćašnje pretnje i uvrede u tv programu su delovale jezivo i voditelji nisu smeli dozvoliti da se nasilje propagira javno, da se preti i šalju poruke da će neko nekoga uništiti. Jezivo, sramotno, nema opravdanja. Jer, život ipak nije rijaliti. Sramota za televiziju i produkciju i nebi bilo dobro da se ponovi prošla godina a i rečeno je da tolerancija za nasilje ( tu spadaju i pretnje ) je 0. Šta Ša i Utoš R. rade malom Urošu već nekoliko puta ?

Odgovori 31 14
Melanija

03.02.2024 11:43

@Sramota - Bili ste nemi na onako gnusne pretnje Matore Aniti i njenoj porodice. Stanija, Maja i Uroš stoji iza ovih redova što se vidi po tome da smeta činjenica da su Aneli i Janjuš zajedno. Serija samoubistva tik tokera, influensera i onlyfansera je alarmantna. Možda je Janjuš došao do podataka o licima koja su doprineli njegovom samoubstvu i nikakvo spinovanje na Aneli i Janjuša neće sprečiti istragu crnigorskog MUP-a ako srpski neće.

Odgovori 6 14
Djile

03.02.2024 21:34

@Melanija - sve sto si napisala si potpuno upravu Covek se nalazi u losoj situaciji a degenerici ga sa svi strana napadaju Janjus nije cvecka a nista nisu bolji Miljana Maja Stanija Car Aleks i mnogi koji su sad u Eliti i koji su pre bili Ne znaju pravu istinu a optuzuju ga Smeta im sto je sad sa Aneli a kad mu se prvu noc uvukla Maja u krevet tad su ga slavili i nju uzdzali dok su Aneli napadalai bas kao i sad Sta rec o tim koji nemaju svoj zivot, nemaju dostojanstva, covecanstva. vise igraju Riajliti nego oni u Eliti Ja Janjusa nii gotivim niti prezirem, kao i nikog od ukucanaali, tacno je ima neki koji svojim lazima i ponasanjem ne podrzavam, ali to je njiHov ncin igre Tamo da bi opsto moras biti nenormalan ili imat neku pricu koja ce biti glavna tema

Trsha

03.02.2024 11:54

On otisao na pomen bratu i umesto da je uz svoju porodicu, sve vreme je na Instagramu?!? Zali boze tog decka sto zavrsi tako mlad, al Sranjus drekom i vikom zeli ceo svet da ubedi da mu je tesko ... One pretnje sinoc su uzasne, i da bude jos gore propali Reper Saban bije malog Ukija uzivo u programu!!! Neke stvari se jednostavno NEsmeju tolerisati, samo diskvalifikacija i krivicne prijave od Pinka se jedino mogu zaustaviti bahato, raskalasno, nasilnicko ponasanje ucesnika.

Odgovori 30 10