JANJUŠ NAPUSTIO ELITU: Hitno krenuo za Prijepolje, utučena Aneli ne dolazi sebi od TUGE!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli utučena zbog Janjuševog napuštanja Elite!

JANJUŠ NAPUSTIO ELITU: Hitno krenuo za Prijepolje, utučena Aneli ne dolazi sebi od TUGE!

Foto: Tv Pink, ATA Images

Danas se navršava 40 dana kako je Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sebi oduzeo život vešanjem. Mihailo se ubio 24. decembra prošle godine, a pronađen je u stanu 25. decembra.

Janjuš je napustio "Elitu" kako bi otišao u Prijepolje, u svoju porodičnu kuću, u kojoj žive njegovi roditelji, a sutra će na groblju biti organizovan pomen povodom 40 dana. 

Aneli Ahmić ostala je sama u rehabu, nakon što je Janjuš izveden sa imanja u Šimanovcima. Ona je bila vidno utučena, a u jednom trenutku posetila ju je njena cimerka Slađa Lazić, kako bi joj pružila podršku i razgovor dok je sama. 

Inače, Janjuš je juče imao emotivni slob zbog tragično nastradalog brata, o čemu se požalio Lepom Mići. 

Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - rekao je Janjuš, a Mića je pokušao da ga smiri:

Janjuše, tragedija koja se tebi desila je nezamisliva. Ne možemo mi ovde ništa da kažemo da bismo ti olakšali stvari, ali možemo da pružimo reči utehe. Treba da znaš da je mnogo ljudi uz tebe. Ne mislim sad na rijaliti. Ti najbolje znaš ko je sve napolju tu. Ti brata nosiš u srcu i to niko ne može da ti oduzme.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Crnogorka

01.02.2024 17:04

Je li to ona sto kaze da voli opasne momke ? Kada je J bio u svadji sa Majom do poente da je udari,ona je franeticno vikala Janjuseeeee ,nemoooojjjjj a u glasu joj je bilo zadovoljstvo .To su one djevojke koje vole kavge ,da se muskarci radi njih tuku,svadjaju ,dovode u opasne situacije a one ih kao brane i u tome osjete seksualno zadovoljstvo.

Joe

01.02.2024 18:00

Brine šta će J saznati.

Zana

01.02.2024 21:10

Operi posteljinu , a ne da spavaš u njoj u kojoj je kuče uriniralo. Ume li ova zena ista da radi , osim da se sexa ?