ŠTA SE DEŠAVA SA MIKIJEM? Najavio da će postati VODITELJ ELITE, a evo sa kim je UHVAĆEN! Ovo je mnoge iznenadilo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić još uvek nije ušao u "Elitu" kao voditelj, iako je ranije to najavljivao!

ŠTA SE DEŠAVA SA MIKIJEM? Najavio da će postati VODITELJ ELITE, a evo sa kim je UHVAĆEN! Ovo je mnoge iznenadilo! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Miki Đuričić je krajem prošle godine šokirao svoje fanove najavom da postaje voditelj "Elite". Kako je tada objasnio, trebalo bi da bude zadužen za vođenje programa i razgovor sa takmičarima, dok će oni biti gosti u njegovom programu.

- Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti - objasnio je Miki za "Informer" tada.

Miki još uvek nije ušao u "Elitu", a svi se pitaju da li se nešto dogodilo sa njegovim angažmanom. Iako nije ušao u "Elitu" kao voditelj, Miki se i dalje viđa sa nekim od bivših cimera, koji su mu u međuvremenu postali prijatelji.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki, Mikica i Miki

Radomir Taki Marinković, otac učesnice "Elite" Maje Marinković, danas je objavio fotografiju iz Šida. Taki je posetio Kobasicijadu i iskoristio priliku da se uslika sa Mikijem, ali i Mikicom Bojanićem, koji je Đuričiću pravio društvo.

Mnoge je začudio ovaj spoj, kako su Mikica i Miki često kritikovali Maju, a više puta su imali žestoke svađe sa njom, iako je Marinkovićeva tokom "Zadruge 6" često navodila kako joj je Bojanić jedna od najbližih osoba u kući.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki na Kobasicijadi

Fanovi rijalitija "Elita" i dalje čekaju da Miki uđe u Belu kuću kao voditelj, a pred Novu godinu pojavio se na "Elitoviziji" kao član stručnog žirija, zajedno sa Dejanom Dragojevićem, Davidom Dragojevićem i Dejanom Milićevićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading