HOMOFOBIJA ZAVLADALA U BELOJ KUĆI: Bojana Pavlović prvi put ZAPLAKALA nakon potresne ispovesti, došlo do NEVIĐENOG HAOSA!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana ušla u klinč sa Lepim Mićom, Anđela je tešila!

HOMOFOBIJA ZAVLADALA U BELOJ KUĆI: Bojana Pavlović prvi put ZAPLAKALA nakon potresne ispovesti, došlo do NEVIĐENOG HAOSA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela i Bojana

Nekoliko takmičara "Elite" sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" osudilo ponašanje Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović u vezi. Između ostalog, tu su se našli Anđelo Ranković, Slađa Lazić Poršelina, Nikola Lakić i Milena Kačavenda.

Do najveće drame je došlo kad je svoje mišljenje izneo pevač Lepi Mića, koji se žestoko posvađao sa Bojanom. Lepi Mića je od samog početka protivnik ove veze, a Bojana ga je optužila da je homofob.

- Rođenu ženu bi izdao samo da mi ne budemo u vezi. Ja ti ne dam, nećeš - poručila je Bojana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Bojane i Lepog Miće

- Njoj (Anđeli) je brat poslao poruku, koji je najbolje poznaje, ja ću tebe izvesti na pravi put. Zamisli da ti neko najrođeniji to napiše, ja bih se zabrinuo. Mrš, je*em ti mater u pi*ku, lezbačo jedna, hajde sedni dole, otpadu ljudski. A ti, Anđela, odgovori bratu, odgovori, progovori, sliko. Vežite kera za banderu. Pokaži zube ajkulo te prljave, pušićeš mi ku*ac - zaurlao je Mića na Bojanu i Anđelu.

- Kad ja dohvatim tvoju ženu biće srećna i nasmejana. Moja ajkulica pliva, a ovaj mlitavi Pantelija je homofob. Ti si nasilnik ozbiljan, hajde, budalo jedna, nasilnik je nasilnik - odbrusila je Pavlovićeva.

Ovaj odnos prokomentarisali su i Ivan Marinković i Miljana Kulić, a Bojana je posle dužeg vremena završila u suzama i to zbog homofobije svojih cimera. Anđela ju je tešila u dvorištu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela teši Bojanu

- Nikog ne diramo sklonimo se od svih i na kraju opet ne vredi - rekla je Bojana.

- Ovo su, Bojana, bolesnici ja u životu nisam videla veću homofobiju ovde. Ti si moja sreća i ljubav moja, da li znaš - tešila ju je Anđela.

- Niko ne pita kako je tebi, samo znaju da te vređaju, ja stalno ustajem da te odbranim ali ne mogu protiv njih dvadeset - poručila je Pavlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading