BIVŠI ZADRUGAR UHVAĆEN SA BRAĆOM PANIĆ: Družio se sa UBICOM, a sada se BAHATI sa momcima sa POTERNICE! ŠOK (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj ga je odao!

BIVŠI ZADRUGAR UHVAĆEN SA BRAĆOM PANIĆ: Družio se sa UBICOM, a sada se BAHATI sa momcima sa POTERNICE! ŠOK (FOTO)

Foto: Republika

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je MUP Srbije raspisao poternicu za bahatom braćom Panić, Urošem i Milošem, i to zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Njih dvojica su nakon razbijanja lanca najstarijeg zanata pobegli iz zemlje, ali kako smo uspeli da saznamo, trenutno se nalaze u Zagrebu, gde su tokom noći bančili u jednom poznatom klubu i rasipali se novcem. Međutim, na licu mesta uhvatili smo i bivšeg učesnika "Zadruge", Nikolu Đorđevića, koji po svemu sudeći ima naviku da neretko nađe u društvu "opasnih" momamka.

Naime, Đorđević se nalazio sto do Uroševog i Miloševog, međutim, kako su se braća fotografisala sa pojedinim momcima u njegovoj neposrednoj blizini, pretpostavlja se i da ih bivši zadrugar poznaje "iz grada". Da se zaista nalaze u istom klubu, potvrdio je i sam Nikola, koji je na društvenoj mreži Instagram objavio "stori" iz zagrebačkog noćnog kluba.

Republika

Foto: instagram.com/nikola_djordjevicc

Nikola Đorđević u Zagrebu sa braćom Panić

On je, kako se može videti u njegovoj objavi, podelio snimak maskote obučenu u kostim crtanog junaka Pink Panter, sa kojom su se inače fotografisala i braća Panić.

Republika

Foto: instagram.com/uros__panic__

Braća Uroš i Miloš Panić u Zagrebu dok je za njima raspisana poternica

Uroš je Đorđevića u jednom trenutku uhvatio u svojom kamerom, a snimak je ubrzo osvanuo na njegovom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/uros__panic__

Nikola Đorđević u Zagrebu sa Urošem Panićem

Inače, ovo nije prvi put da se Nikola Đorđević nađe u društvu sumnjivih lica koji imaju problema sa zakonom. Podsećanja radi, bivši učesnik "Zadruge" i nekadašnji dečko popularne pevačice Sanje Vučić, družio se sa svirepim ubicom Urošem Blažićem koji je u noći između 4. i 5. maja prethodne godine u okolini Mladenovca rafalnom paljbom usmrtio devet osoba, od kojih je dvoje bilo maloletno, a pokušao da liši života još 20 ljudi, od kojih je ranio njih 12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading