KO SU BRAĆA PANIĆ ZA KOJIMA JE RASPISANA POTERNICA: Divljali po ulicama Beograda kao MANIJACI, iza sebe imaju debeli dosije (FOTO)

Autor:

Hronika

08.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš i Miloš Panić su od ranije poznati javnosti zbog bahaćenja u javnosti!

KO SU BRAĆA PANIĆ ZA KOJIMA JE RASPISANA POTERNICA: Divljali po ulicama Beograda kao MANIJACI, iza sebe imaju debeli dosije (FOTO)

Foto: Facebook

Uroš i Miloš Panić

Kako je Republika prva pisala, MUP Srbije raspisao je poternicu za Urošem i Milošem Panićem zbog posredovanja u prostituciji. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvojica su pobegli iz zemlje, a u policijskoj akciji je razbijen lanac prostitucije. Zasad su uhapšene dve osobe.

Inače, braća Panić su i od ranije poznati javnosti zbog svog nedoličnog i bahatog panašanja u javnosti, a neretko se na društvenim mrežama "hvale" skupocenim mašinama i vožnjom u nedozvolljenim brzinama.

Uroš se, inače, nedavno ponovo našao u centru pažnje kada je policija zaplenila njegov automobil marke "lamborgini" u martu 2023. godine nakon snimka divlje vožnje ulicama Beograda i izazivanje pripadnika policije da ga zaustave.

Nakon zaplene vozila, otkriveno je da Panić ima "impresivan" dosije sa 84 saobraćajna prekršaja, uključujući 42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga. Činjenica da mu je vozačka dozvola u jednom periodu bila oduzeta dodatno naglašava ozbiljnost njegovih prekršaja.

Republika

Foto: Facebook

Uroš Panić

Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana - navedeno je tada na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.

Inače, kako se kasnije ispostavilo, Panić je upravljao "rentakarom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading