EVO ZAŠTO JE IZDATA POTERNICA ZA BRAĆOM PANIĆ: Mlade maserke zapošljavane za 100 evra dnevno, a onda primoravane na prostituciju!

Autor:

Hronika

08.02.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje osumnjičenih za posredovanje u vršenju prostitucije

EVO ZAŠTO JE IZDATA POTERNICA ZA BRAĆOM PANIĆ:  Mlade maserke zapošljavane za 100 evra dnevno, a onda primoravane na prostituciju!

Foto: Facebook


Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa policijskim službenicima JRM sprovelo akciju hapšenja osumnjičenih V.S. i S.L. zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo posredovanja u vršenju prostitucije. Osumnjičenima se stavlja na teret da su organizovali predaju ženskih lica radi prostitucije na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac, koristeći internet oglase i društvene mreže za komunikaciju sa klijentima.

Bekstvo i potraga za saučesnicima

Uoči hapšenja, osumnjičeni Uroš i Miloš Panić su napustili teritoriju Republike Srbije, što je dovelo do raspisivanja potrage za njima.

Navođenje na prostituciju preko interneta

Osumnjičeni V.S. je koristio javni nalog na društvenoj mreži "Instagram" kako bi privukao žrtve, nudeći posao maserke sa primamljivom dnevnom zaradom od 100 evra. Takođe je kreirao internet sajt preko kojeg je promovisao usluge tantričke masaže. Osumnjičeni su određivali cene seksualnih usluga i prisvajali deo zarade oštećenih žena, ostavljajući procenat novca u kafiću na Beogradu na vodi ili ga preuzimajući na adresama u Zemunu.

Ovim hapšenjem je sprečena dalja eksploatacija ženskih lica, a nadležne institucije nastavljaju sa aktivnostima na identifikaciji i hapšenju saučesnika u ovoj kriminalnoj aktivnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading