ŠAMPANJCI, SKUPOCENA KOLA I TEŠKO BAHANALISANJE: Evo kako su Panići trošili paprene sume novca od ORGANIZOVANE PROSTITUCIJE!

Autor:

Hronika

08.02.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je hapšenje osumnjičenih za posredovanje u vršenju prostitucije!

ŠAMPANJCI, SKUPOCENA KOLA I TEŠKO BAHANALISANJE: Evo kako su Panići trošili paprene sume novca od ORGANIZOVANE PROSTITUCIJE!

Foto: Facebook

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa policijskim službenicima JRM sprovelo akciju hapšenja osumnjičenih V.S. i S.L. zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo posredovanja u vršenju prostitucije. Uoči hapšenja, osumnjičeni Uroš i Miloš Panić su napustili teritoriju Republike Srbije, što je dovelo do raspisivanja potrage za njima.

Njih dvojica su na društvenim mrežama prepoznatljivi po svom bahatom ponašanju, redovnim objavama iz noćnog provoda, u kojim konzumiraju ogromne količine alkohola. 

Miloš i Uroš skoro svake noći u nekom od prestoničkih klubova se bahate u separeima, kupuju pozamapne količine skupocenih pića, a bilo je trenutaka kad su šampanjce naručivali samo kako bi ih prosipali i snimali se za svoje profile na društvenim mrežama TikTok i Instagram. 

Pored toga Urošev zvaničan profil na Instagramu preplavljen je fotografijama i snmcima na kojima se bahanališe, gazi po kolima, skače u reku ili svira trubu nakon jednog od izlazaka i to na krovu automobila. 

 

 

Podsetimo, Uroš je već dospevao u žižu javnosti nakon što je svojim "lamborginijem" divljao ulicama Beograda i provocirao policiju. On u dosijeu ima više desetina prijava za različite prekršaje. Kako su mediji pisali početkom prošle godine, Panić je, u tom trenutku, u dosijeu imao 84 saobraćajna prekršaja (42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga).

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading