HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Deda POLNO uznemiravao unuku, uhapšen! PRE TOGA PRETIO SAMOUBISTVOM!

Autor:

Hronika

08.02.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kada je dispečerka Službe hitne pomoći pozvala policiju i zatražila asistenciju jer je osumnjičeni pretio samoubistvom tabletama.

HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Deda POLNO uznemiravao unuku, uhapšen! PRE TOGA PRETIO SAMOUBISTVOM!

Foto: Shutterstock

Policijski službenici PS Novi Beograd su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog P. P. (69) zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje. Ovaj slučaj je izazvao pažnju javnosti zbog dramatičnih okolnosti koje su pratile hapšenje osumnjičenog.


Sve je počelo kada je dispečerka Službe hitne pomoći pozvala policiju i zatražila asistenciju jer je osumnjičeni pretio samoubistvom tabletama. Ovaj dramatičan događaj je navelo policajce da brzo reaguju i intervenišu kako bi sprečili potencijalnu tragediju.


Nakon intervencije, policajci su obavili razgovor sa sinom osumnjičenog, koji je izjavio da je njegova maloletna ćerka otišla kod svog dede, osumnjičenog P. P. koji je od nje tražio da ga dodirne po polnom organu, nakon čega se ona uplašila i pobegla iz stana. Ova potresna ispovest dodatno je uznemirila javnost i izazvala osudu javnosti.

Osumnjičeni je nakon hapšenja delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen. Ovaj slučaj ukazuje na ozbiljnost optužbi i važnost pravne procedure u sličnim situacijama.

Ovaj dramatičan slučaj nedozvoljene polne radnje i pretnje samoubistvom tabletama je izazvao šok i zaprepašćenje u javnosti, istovremeno podsećajući na važnost zaštite maloletnika i nužnost adekvatne reakcije nadležnih institucija.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading