ISKASAPIO SE SKALPELOM PO CELOM TELU: Muškarac pokušao da se ubije na radnom mestu u centru Kraljeva

Autor:

Hronika

07.02.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o motivima ovog čina biće poznati nakon što policija završi istragu.

ISKASAPIO SE SKALPELOM PO CELOM TELU: Muškarac pokušao da se ubije na radnom mestu u centru Kraljeva

Foto: shutterstock

Ilustracija

U centru Kraljeva, nešto oko 15.30 časova, desio se dramatičan događaj kada je sredovečni muškarac pokušao da izvrši samoubistvo u radnji u kojoj je zaposlen. Iako još uvek nisu poznati tačni razlozi koji su doveli do ovog pokušaja samoubistva, muškarac je sebi skalpelom naneo povrede po telu pre nego što je prevezen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Kako se nezvanično saznaje, u trenutku incidenta nije bilo prisutnih mušterija u radnji, a situaciju su primetile komšije iz okolnih objekata. Hitna pomoć je brzo reagovala i muškarac je sanitetskim vozilom prevezen u bolnicu radi pružanja neophodne medicinske pomoći.

Nakon što je policija stigla na lice mesta, započeta je istraga koja bi trebalo da rasvetli okolnosti ovog slučaja. Detalji o motivima ovog čina biće poznati nakon što policija završi istragu.

Ovaj dramatičan događaj sigurno će izazvati reakcije u lokalnoj zajednici, a nadamo se da će nadležne institucije uspeti da pruže odgovore i podršku kako bi se slični događaji u budućnosti sprečili.

S obzirom na nedostatak detalja o motivima ovog pokušaja samoubistva, ostaje nam da sačekamo zvanične informacije nakon završetka policijske istrage. Nadamo se da će muškarac dobiti neophodnu medicinsku pomoć i podršku, te da će se ovakvi događaji ubuduće uspešno sprečavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading