DESINGERICA OTKRIO ŠOK ISTINU O MAJI MARINKOVIĆ: Ovo niko nije očekivao - poslao poruku DIREKTNO U ELITU!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper razvezao jezik!

DESINGERICA OTKRIO ŠOK ISTINU O MAJI MARINKOVIĆ: Ovo niko nije očekivao - poslao poruku DIREKTNO U ELITU!

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram.com

Nakon što je učesnica "Elite" Maja Marinković iznela niz komplimenata na račun repera Dragomira Despića Desingerice, ovaj popularni umetnik odlučio je da se oglasi i progovori o njihovom odnosu. 

Maja je, danas u emisiji "Pitanja gledalaca" izrazila radost zbog hipotetičke situacije u kojoj bi saznala da je Desingerica okačio njenu fotografiju na storiju na Instagramu, istovremeno demantujući priče o njihovoj navodnoj letnjoj aferi.

- Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale - bila je jasna Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

Desingerica je izrazio podršku Maji Marinković, poželeći joj pobedu u "Eliti". Ovim gestom je pokazao da nema ništa protiv Maje, čime je demantovao spekulacije o njihovom navodnom romantičnom odnosu. Njegova reakcija na ove komplimente jasno pokazuje da ceni podršku koju dobija od rijaliti učesnice. 

- Ona je najjača glava u "Eliti" i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje - poručio je Despić i još jednom demantovao priče o njihovoj navodnoj aferi.

- Te priče od letos demantujem ponovo. Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve - zaključio je Desingerica za Pink.rs.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Desingerica

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading