ZOLA SE OGLASIO IZ BEČA! Evo gde se snimao, Miljana mu odmah slala poruke i neprestano zvala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola ne želi da Miljana odmah dođe jer sada sređuje neke stvari vezane za svoj posao.

ZOLA SE OGLASIO IZ BEČA! Evo gde se snimao, Miljana mu odmah slala poruke i neprestano zvala! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Bivši učesnik Elite Lazar Čolić Zola oglasio se ponovo iz Beča, a u jeku haosasa bivšom devojkom Miljanom Kulić, koja je odmah reagovala, s obzirom na to da joj se u poslednje vreme slabo javljao. Naime, Zola je okačio nekoliko fotografijama iz jednog restorana u austrijskoj prestonici, iako se trudi da ne otkriva svakodnevno gde se kreće, što ne radi ni Kulićka. Kako su preneli pojedini mediji, Miljana je Zoli rekla da već sada ima veliki novac kod sebe koji bi po dolasku u Beč podelila sa njim, ali joj on ne veruje i konstantno priča da se strpi pre nego što opet doputuje, jer on navodno sređuje neke stvari vezane za svoj posao. 

Foto: Instagram printscreen

Zola na tajnoj lokaciji u Beču

 

Kako je od strane Marije Kulić potvrđeno da se Miljana neće vraćati u Elitu, ona sad svaku priliku koristi da ubedi Zolu da opet što pre ode kod njega u Beč, iako on navodno priča da još nije vreme za to. 

Foto: Instagram printscreen

Lazar u restoranu sa drugovima

 

Dok su jedni podržali ovu njenu odluku, drugi su ipak bili za to da se vrati u Elitu i bude solo igrač, kakva je i najjača. Fanovi su bili razočarani njenim odustajanjem od učešća u rijalitiju, a Marija je sve poruke obelodanila, kako bi dodatno "opipala" puls naroda.

 - Obaveštavam ljude koji vole Miljani i čekaju njen povratak u rijaliti da je Miljana rešila da se ne vratii, tako da ćete je moći videti u lajvu na njenom TikToku - stoji u objavi. 

Za to vreme, Miljana se trudi da zarađuje i van rijalitija, pa ponovo šaloje gazdama lokala i noćnih klubova ponude da kod nastupa. Ona ponudi cenu, pa napiše šta sve nudi i na koji način diže atmosferu i publiku na noge. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading