NOVA KAZNA ZA MENSURA AJDARPAŠIĆA?! Haos u najavi, zbog ovoga će poželeti da napusti Elitu!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić ni ne sluti da ga očekuje specijalno iznenađenje.

NOVA KAZNA ZA MENSURA AJDARPAŠIĆA?! Haos u najavi, zbog ovoga će poželeti da napusti Elitu!

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veselinović je već dobro poznato lice rijaliti publici, a mnogi se nadaju da će je videti u Eliti, gde trenutno boravi i njen bivši dečko, Mensur Ajdarpašić.

Iako se dugo spekulisalo o njenom ulasku u ovu sezonu, Milica je objasnila da svakodnevno dobija pitanja upravo na ovu temu, a svojim odgovorima dodatno je zaintrigirala fanove.

Kako nije želela da konkretno odgovori i otkrije da li planira ulazak, mnogi su zaključili da se Milica uveliko priprema za dolazak na velelepno imanje u Šimanovcima i da će Mensur doživeti šok, kada je bude ugledao na vratima Bele kuće.

Republika

Foto: ATA Images

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović

 

Ajdarpašić, iz nekog razloga, ne želi ni da čuje za Milicu, pa ni ne sluti da bi mu se ona uskoro mogla pridružiti, a ostaje nam samo da pretpostavljamo kako bi izgledao njihov susret, kao i zajednički život na imanju, gde se rodila njihova ljubav:

- Ovo je pitanje koje dobijam svakodnevno. Ako budem ušla - videćete - napisala je Milica, uz emodži anđela, a potom je usledilo novo pitanje, pa je Milica rešila da stavi tačku:

- Neću više odgovarati na pitanja o mom ulasku u  rijaliti - rekla je ona kratko.

Podsetimo, jedna od gorućih tema u Beloj kući trenutno jeste afera Mione Jovanović i Mensura Ajdarpašića, za koju je javnost saznala tek pre nekoliko dana, kada su oboje otkrili da su se videli pred ulazak u Elitu i da su sve vreme bili u kontaktu, a Mensur je Mionu zvao i u svoj apartman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading